Barclays seteaza Pentru a iesi Piata subprime Ca FSA avertizeaza în legatura cu Statele Unite Stil de criza

Barclays pregateste sa reduca expunerea sa la consumatori cu ratingurile scazute în piata asa-numitele subprime, ca rata dobânzii cresterii recente a pune înca mai multa presiune asupra datoriei Laden publice din Marea Britanie. Compania pare setat sa iesire toate activitatile sale subprime, dupa plasarea unui pluta întreprinderilor vânzarea acestor serviciilor sub revizuire. Acest portofoliu include Firstplus, specialist în afaceri creditelor care a atras critici de la grupurile de consumatori,< si Financiare Clydesdale Servicii, bratul de finantare de retail.

Sub ipotecare Prim fie remortgages sunt, de obicei adreseaza persoanelor care au de credit rau sau saraci

În piata din SUA subprime, repossessions casa au atins un nivel record si multi creditori fortata în faliment. Acest lucru a îngrijorat analistii Regatul Unit, care se tem acelasi lucru se poate întâmpla aici. În plus, Autoritatea Serviciilor Financiare (FSA) a avertizat saptamana trecuta nu a gasit dovezi extins care consumatorii sunt gresite vândut credite ipotecare subprime, si a luat chiar o actiune împotriva rau cinci ofensatoare firmele din acest sector.

Clive Briault, managing director FSA de pietele cu amanuntul, a avertizat ca "practici sarace vânzarilor în aceasta piata ar putea conduce la consecinte grave mai mare".

Cu date recente demonstrând ca repossessions sunt înalte ceea ce erau acum trei ani, si creditorii fiind acuzat de gresite vânzare ipoteci subprime, vedem un ecou înfricosatoare a crizei din piata americana. Cu cresteri rata de suplimentare cu privire la orizont, o corectie pe piata imobiliara pare probabila, desi nu o certitudine.

No comments:

Post a Comment