De pensii si de sanatate

Ai sa aiba o întelegere a sanatatii dumneavoastra. Cea mai mare factor de determinare a costului de asigurare este sanatatea dumneavoastra.

Aici este câteva sfaturi din insideri sa obtineti bune sanatatii clasament posibil cel mai mic la rate posibile:

1. Marturisi adevarul

Ascunderea unele fapte privind sanatatea dvs. nu va va ajuta. În primul rând, compania asigurand va gasi cele din urma afara, deoarece acestea nu au înregistrarile dumneavoastra. Ei va presupune ca problema este grav
Dati societatea de asigurare istoricul dvs. de sanatate complet. Dar nu în termeni proprii. De exemplu, nu spun doar ca aveti hipertensiune arteriala. Sa le informeze pe care le-au fost diagnosticati cu hipertensiune arteriala de mai multi ani în urma si au pastrat controlul de ea.

Da-le informatii complete si reducerea incertitudinea, apoi eventual tu ar obtine un afacere buna.

Fiti atent la cum tu spui lucruri, un raspuns ezitanta-ar parea ca sunteti ascunde ceva. Sa fie cât mai clar, cu raspunsurile.

Întrebati ce clasament este bazata pe. Acolo ar fi în general criteriile din determinarii rangului de sanatate si variaza de la o societate la alta. Determinati clasarii dvs. într-o societate specific si de ce. Acest lucru va ajuta sa obtineti o imagine mai buna si speram ca si scaderea primei dumneavoastra. Propaganda electorala pentru mai bune rate posibila, dar stiu ca rata este doar unul considerare.

2. Medicul dumneavoastra poate ajuta.

Informati medicul dumneavoastra. Companiile de asigurari ar vrea sa vorbesc cu doctorul si priviti înregistrarile dumneavoastra. Daca nu ca, s-ar uita la cel putin înregistrarile de la Biroul de Asigurari Medicale.

a muta cele mai bune dvs. este sa informeze medicul pe care le aplici pentru asigurari. A presentiment ajuta la asigurarea faptului ca societatea de asigurare devine observat si va ofera în schimb un rating favorabile.

Asigurati-va ca societatea devine o înregistrare completa, mai ales daca ati mutat de la un medic la altul. Societatea de asigurari doreste toate înregistrarile de sanatate pentru a obtine o idee completa a starii dumneavoastra de sanatate.

Solicitati discret. Prea mult ancheta ar putea ridica un drapel rosu pe tine. Încearca sa ajunga un agent de a face cumparaturi pentru tine. Alege-broker de asigurare cu atentie. La fel ca alti profesionisti, nu sunt create egal.

No comments:

Post a Comment