Calculeaza de asigurare - urmarirea Marfuri dvs.

de asigurare calculeaza este o investitie de nepretuit pentru fiecare proprietar. În cazul în care casa ta a crescut in flacari si tu ai pierdut totul, ai fi în masura sa amintesc tot ce ai detinut, inclusiv valorile elementelor "? Daca ati venit acasa de la locul de munca de a gasi pe cineva burglarized casa ta, ai fi capabil sa tina seama de tot ceea ce au fost luate sau distruse? În timp ce unele produse sunt de nepretuit si / sau care pot avea o valoare sentimentala, amintiri, din pacate, nu< sunt suficiente pentru depunerea cererii o calculeaza de asigurare în urma unui dezastru.

În vremuri de primejdie, nu ar trebui sa-ti faci griji daca posesiunile dvs. sunt acoperite sau nu. Daca achizitionati de asigurare calculeaza, este important sa se stie ce politica dvs. acopera. Nu sunt sigur ceea ce este în domeniul politicii calculeaza dvs.? Acel subiect vor fi acoperite într-un articol viitor.

asigurare pentru locuinta dvs., ideal, va înlocui costul a ceea ce ai pierdut într-un dezastru. Mai important, însa, este faptul ca va fi doar compensate pentru ceea ce se poate considerare. Cu alte cuvinte, fond amintiri sunt induiosatoare, dar nu vor rambursa pierderile într-o catastrofa.

"Dar cum voi considerare pentru tot ceea ce am pierdut în acest un eveniment?"

Ei bine, modul cel mai exacte a tine evidenta elementelor dumneavoastra ar fi sa ia un inventar al tot ceea ce proprii. În timp ce acesta este un proces care poate dura luni de zile pentru a finaliza, aceasta este strategia ta cea mai profitabila ar trebui sa aveti nenorocire.

"" De ce am nevoie sa puna în acest inventar? "

Pune pur si simplu. TOTUL. Mai mult va puteti cont de cererea calculeaza dvs. de asigurare, cu atât mai probabil va fi rambursata. Lista ar trebui sa fie cât mai detaliat posibil si ar trebui sa includa aparate, mochete, bijuterii, mobilier, lenjerie, antichitati, mobilier, si a merge pe lista. De a obtine în valoare de banii dumneavoastra, du-te dintr-o camera si sa fie sigur ca sunt la fel de descriptive si detaliat posibil. Include?i:

- O descriere a elementului (inclusiv cantitatea)

- Producatorul sau brand

- Orice model sau serial numere

- O descriere a unde sau cum piesa a fost atins

- La data achizitiei sau de vârsta element

- Primirea sau alte dovezi de cumparare care arata costul

- Curentul valoarea

- Înlocuirea costul

- Fotocopii ale aprecieri

"Nu voi finaliza acest proces!"

Tineti minte ca, desi acest proces de documentare poate fi consumatoare de timp, este cu siguranta mai usor decât amintindu tot ce ai proprii. Nu lasati acest activitatea pe care descurajeaza. fotografii Ia. Chiar mai bine, sa faca o noapte din acesta. Ia-camera video si merg dintr-o camera a crea o descriere vizuale si verbale de articole dumneavoastra. S-ar putea a lua tu de o ora la documentul casa ta. Regardless de cum tu completa inventarul dvs., retineti ca compensare dvs. bazeaza pe calitatea documentatiei dumneavoastra.

"" Am facut inventarul, acum ce? "

Este, probabil, ati investit o suma buna de timp, la documentul elementele dumneavoastra. Orice ai face, sa pastreze acest inventar calculeaza de asigurare sigur! Daca un eveniment nefericit apare in cale, va siguranta nu vreau munca disk, pentru a merge la deseuri. Depozita în casa a unei rude, intr-un Lacat, un seif sau îl pastreaza cuibarit în birou dumneavoastra. În timp ce amintiri si suveniruri poate fi rareori înlocuit, este reconfortant sa stii de asigurare calculeaza dumneavoastra va tine la curent sigure financiar ar trebui sa te documentul corect elementele dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment