Cum pentru a evita taxele Card de credit

Cartile de credit sunt o parte esentiala a vietii aproape multor persoane, deoarece acestea va permit sa la cresterea fluxului dvs. de numerar si sa aiba mai multa libertate financiara. Totusi, daca utilizati carduri de credite prea mult sau in mod gresit puteti fi întepat cu comisioane mari cardul credit si sanctiuni. Evitarea aceste taxe vor ajuta pentru a reduce costurile, folosind un card de credit si de a lua mai mult de la beneficiile sale. Daca doriti sa stie cum sa evite acestor taxe car
Grace perioade

Harul este o perioada de timp va trebui sa achite datoria carte de credit înainte de a începe plata de dobânzi. Desi multe carduri utilizate pentru dispuna de perioade de gratie bune, acestea sunt reducerea, iar unele au deloc. Aceasta înseamna ca veti începe sa acumuleze interes din momentul sa faceti o achizitie. Daca cartela dvs. are o perioada de gratie, atunci cel mai bun modalitate de a evita costuri suplimentare de interes este de a plati soldul în întregime înainte de expirarea fiecarei perioade de gratie. Acest lucru va însemna puteti utiliza cardul credit fara sa plateasca dobânzi.

taxele Late

Una dintre cele mai scumpe taxele s-ar putea trebui sa plateasca este de întârzierea efectuarii platilor. Desi nu ar putea sa cred acest lucru se vor aplica pentru tine, este foarte usor sa fi o zi sau cu întârziere cu plata în doua, mai ales daca aveti o multime de carti si facturi. taxele de întârziere pot fi la fel de mult ca la £ 35, si daca sunt aproape de sfârsitul limita credit ar putea declansa alte sanctiuni, precum taxele peste limita. Înainte de a sti ce sa întâmplat ati putea datorez 100 lire sterline din taxe, care este în esenta risipa de bani. Pentru a se evita aceste taxe târziu, încercati si plata facturii prin debit direct, daca este posibil, sau de a folosi servicii bancare online, pentru a accelera procesul de plata facturii. Acest lucru va asigura ca banii ajunge la timp. Daca dumneavoastra credeti ca sunt mergi la a fi întârziate, cu plata, încercati apel compania cartii de credit pentru a le informa. Daca ei stiu ca va fi târziu s-ar putea sa renunte la taxa de penalizare, mai ales daca platiti, de obicei, la timp.

Taxele anuale

O alta taxa, care pot costa bani este taxa de card de credit anual. Cu toate ca aceasta taxa folosit pentru a fi banal, mai putin si carti mai sunt de tarifare acum o taxa anuala. Daca nu ai un aur sau platina carte, apoi tu chiar nu ar trebui sa aiba de a plati o taxa anuala. Desi nu vor fi unele emitentii perceperea de taxe anuale, cu exceptia cazului în beneficiile pe care le obtine pentru taxa este semnificativ mai mult decât taxa ar trebui sa gasiti o alta carte.

Mai mult decat taxele

Probabil cea mai mare problema cu unele dintre aceste taxe de penalizare este ca, daca va trebui sa le plateasca, aceasta poate însemna mai multi bani pierdut pentru tine decât pur si simplu, taxa de penalizare. De exemplu, daca sunt în întârziere cu plata de câteva ori, emitentul cardului poate scoate rata dobânzii scazute. Acest lucru ar putea sfârsi prin a va costa o multime de bani, mai ales daca aveti un echilibru mare pe card. Pentru a evita aceste taxe, asigurati-va ca si îndeplineasca obligatiile dumneavoastra de plata, si a citi, de asemenea, contractul în întregime înainte de a semna pentru carte. În acest fel, vei sti ce taxele sunt în cazul cel mai rau ar întâmpla.

No comments:

Post a Comment