Obtinerea unui grant din partea guvernului federal american

Granturile sunt acordate in diverse niveluri de guvernare. Exista federale, de stat si apoi cele oferite de catre organizatii nonprofit.

Procesul de aplicare în oricare dintre aceste este acelasi. Diferenta va fi în cerintele, astfel încât persoana are de a obtine o brosura sau face on-line de cercetare necesare pentru a pre-califica.

Valoarea pe care o persoana poate primi o subventie de la federal al SUA nu este fixa. Aceasta înseamna ca domnul X poate obtine mai mult decât domnul Y în f
Oamenii ar trebui sa retineti ca banii utilizate pentru finantarea proiectului a venit din partea contribuabililor. Este doar dreptul de a urma termenii acordului, mai degraba baza de date consistenta decât plata amenzi si sanctiuni, iar în unele cazuri, sa fie trimis la închisoare.

Daca exista niste bani stânga, acest lucru ar trebui sa fie returnat, astfel altcineva care este cererea de finantare este în masura sa îl utilizati.

Oamenii pot aplica pentru o bursa din SUA federale în persoana sau online. In orice caz, persoanei nu trebuie sa plateasca nimic pentru ca el este liber.

Dupa formele si propunerea a fost prezentata, singurul lucru pentru fiecare sa le faceti acum este sa astepte. Vestea a cererii poate veni în urmatoarele câteva saptamâni si luni, astfel încât toti solicitantul trebuie sa faceti este sa obtineti verifica si apoi utilizarea în orice proiect.

Un mod de a verifica pe statutul sau este de pastrarea CDFA si posibilitatea de numarul de finantare, care este alocat pentru fiecare persoana care solicita o subventie.

Concursul pentru acordarea de subventii federale ale SUA este intensa. Uneori, bugetul unei subventii mici afaceri ca sumele la $ 150 miliard, nu este suficienta pentru toata lumea în întreaga tara.

Acesta este motiv pentru care oamenii sunt de asemenea sfatuiti sa aplice pentru o alta finantare prin alte agentii federale. La urma urmei, nu exista limite de aici, asa încât cineva poate fi sansa de a obtine trei sau mai multe.

Iarasi, singurul lucru pe care guvernul cere este pentru beneficiar de a folosi cu întelepciune fiecare penny.

Cheia pentru obtinerea unei subventii federale este în documentatie. Propunerea trebuie sa aiba un scop, un calendar, obiectiv, în afara probabil vin si cel mai important, suma cu care vor fi necesare pentru acest proiect.

Diferenta de a obtine un grant federale de la cele care sunt oferite de colegii si universitati este ca o persoana nu trebuie sa sustina cazul in fata unui comitet. Lucrarile vor vorbesc de la sine si sa speram, oamenii vor vedea importanta acestuia si sa decida acordarea la cerere.

Sute de cererile de subventii federale vin în prin fiecare din cele 57 agentii în fiecare ani. Fiecare document este de aproximativ 10 de pagini asa ca are nevoie de timp sa cititi si sa reexamineze fiecare înainte de a lumina verde.

Daca cererea nu a fost aprobata prima data, asa cum se spune, "încercati si sa încercati din nou". Nu sunt multe motive pentru care acesta a fost respins prima data, asa ca n-ar strica sa controleze totul din nou, astfel încât data viitoare, poate functiona.

Exista bani acolo si acest lucru poate veni sub forma unei subventii de la guvernul federal.

No comments:

Post a Comment