Comerciale Finante - Hard Bani

The Merriam - Webster Online Dictionary defineste tare:

1 nu a: usor de penetrat: nu poate obtine cu usurinta la presiunea b brânza: nu poate fi raspândit: firma extrem.

Doua una: de bauturi alcoolice (1): având un gust dur sau acid (2): puternic alcoolice b: caracterizata prin prezenta sarurilor (ca de calciu sau magneziu), care previne lathering cu apa iehard sapun.

3 a: sau referitoare la radiatiei de putere relativ mare penetrant: având mare de energie greu razele x B: are sau produ
4 a: metalic, spre deosebire de bani de hârtie b greu: de moneda: convertibile în aur: stabil în valoare c: utilizabil ca moneda iepaid în numerar greu. d: de moneda: usor de acceptat în comertul international e: fiind ridicat si ferm adica preturile greu.

5 a: fermitate si strâns rasucite fire adica greu. b: cu un finisaj neted ros adica aproape un hard lâna pieptanata.

6 a: se potrivesc fizic adica în stare tare buna. b: rezistent la stres sau de boala de c: liber de slabiciune sau defecte.

7 a (1): firma certa iereached un acord de greu. (2): nu speculative sau conjuncturale: dovezi concrete tare (3): informativ importante sau, mai degraba decât senzational de stiri sau de divertisment adica greu. b: aproape cautarea adica a dat o privire de greu. c: fara sentimentalism sau iluzie: realist si anume bun simt greu. d: lipsit de reactie: neomenesc încapatânat adica o inima grea.

8 a (1): greu de suportat sau îndure noroc iehard sau mai greu. (2): opresive de impozite inechitabil iesales sunt greu pe cei saraci.

9 a: caracterizata prin contur ascutite sau aspre, executarea rigide si desen rigid b: sharply definite: puternic umbre adica greu.

10 a (1): dificil de a realiza sau a rezolva: probleme suparatoare adica greu.

Cum este utilizat în acest articol, bani de greu este destinat pentru a transmite ideea ca, din cauza conditiile economice actuale, multe nevoi de finantare va fi mult mai dificil de realizat. Acestea vor necesita efort mare si efortul de a depasi obstacolele ale economiei actuale. Comparativ cu 2006 si în 2007, perioade de bani relativ usor, pentru obtinerea unei finantari de astazi va trebui sa aiba firma, fapte clare de a sprijini finantarea nevoilor tale. Si costul de bani va fi mai greu de suportat. Greu de bani este mai greu de gasit, mai greu sa obtina si mai greu de a rambursa. Cu toate acestea, bani de greu poate fi o necesitate economica ca un mijloc de un scop sa creasca o afacere sau a finaliza o tranzactie imobiliara.

De ce este 2008, un tare timp a banilor? Aceasta este o întrebare greu sa raspund. Daca va întrebati ce, probabil, 3 experti va primi trei raspunsuri diferit. Acesta poate fi echivalentul economic al Perfect Storm-o poveste adevarata de barbati împotriva Marii. Sintagma "furtuna perfecta" se refera la aparitia simultana a unor evenimente care, luate individual, probabil, ar fi mult mai puternic decât a rezultat din combinarea acestora rare. Aceste evenimente sunt rare, prin însasi natura lor, astfel încât chiar si o usoara schimbare în orice caz, o sa contribuie la The Perfect Storm s-ar reduce impactul global al acestuia. Prabusirea bursei de valori din 1929 si în urma unei furtuni depresia exemplifica perfect urmare economice.

Ce sunt aceste evenimentele de astazi? 1) Ipoteca se topeste-jos. institutiilor financiare importante în Statele Unite sunt subscrierea de miliarde de dolari pierderi din cauza pierderii în evaluare investitiilor lor în valori mobiliare ipotecare. Consecinta, pentru debitori este faptul ca de aceste institutii sunt mai putin înclinati sa îsi asume riscuri când creditare bani pentru teama de pierderi suplimentare. Si autoritatile de reglementare sunt exigente ca creditorii reglementate ridice standardele lor de credit pentru debitori sa se califice pentru un împrumut. 2) devalorizarea dolarului american fata de alte valute mondiale. Guvernul SUA este amounts ginormous cheltuielilor de bani peste ceea ce colecta în veniturilor ca urmare a constrângere politica de a cheltui banii contribuabililor ", razboiul din Irak, uraganul Katrina (si alte catastrofe naturale) si a razboiului împotriva terorismului. Acest lucru face ca moneda noastra mai putin valoroase. Se face importul în SUA mai scumpe. Poporul american au bani pentru a petrece mai putin pentru bunuri si servicii, precum si banii lor cumpara mai putin decât a facut un an în urma din cauza preturilor necesitati cum ar fi benzina sunt mai mari. 3) tendinta actuala Federal si de stat guvernelor de a reduce finantarea pentru serviciile sociale, serviciile de sanatate si educatie, din cauza veniturilor insuficiente, aceasta doare persoanelor fizice si juridice care au mai putini bani pentru a cheltui pe produse si servicii care creeaza suplimentare trage asupra economiei noastre. 4) Valoarea diminuarea de proprietati imobiliare rezidentiale toata Statele Unite. Acest lucru este legat The Meltdown ipotecare si faptul ca multi oameni suportate datoriile ca nu pot ramburseze. Cauzele reale ale aceste evenimente sunt complicate si dincolo sfera prezentului articol. Suficient sa spunem ca acestea sunt ori greu si ori greu genereaza nevoi pentru împrumuturi bani greu.

Ce exact sunt banii greu? Iata sapte exemple:

1) Un împrumut imobiliare comerciale unde împrumutatului primeste fonduri bazeaza pe valoarea proprietatii, de obicei 50% sau mai putin, la o rata a dobânzii superior decât o banca ar taxa. Acesta este tipul cel mai frecvent înteleasa de bani greu. În acest finantare, nici veniturile din proprietate sau împrumutatul sprijina demonstrabil rambursarea împrumutului.

2) Un împrumut imobiliare sa cumpere o proprietate rezidentiale unde împrumutatul nu poate dovedi venitul lor. Aceasta poate fi accomplished cu finantare din un vânzator, singurul partid dispus sa ia risc de non-plata.

3) Un gaj mici juniori pe venit producatoare imobiliara comercial real unde lien prima este foarte mare. De exemplu, unui gaj milioane de dolari doilea spatele unui gaj zece milioane dolar primul. Majoritatea creditorii simplu nu doresc sa considera un împrumut de acest tip cauza raspunderea potential pentru rambursarea lien primul. Este zece ori riscul a împrumutului secundare.

4) Majoritatea împrumuturi persoanelor cu mai putin excelent de credit. Multe credite sunt bazate pe credit scoring. Daca nu aveti un scor de credit care este ridicat suficient pentru cerinta împrumutatorului, tu simplu nu te împrumut lor si tu poate sau nu poate putea gasi un împrumut bani greu a realiza obiectivul tau.

5) Conturi finantare încasat contractorilor constructie, furnizorii medicale si vânzatorii de produselor agricole. Majoritatea factori nu ofera acestor sectoarele economiei cauza riscurilor si complexitatea care sunt implicate.

6) comanda finantare cumparare pentru elemente cu marjele brute mai putin de douazeci suta. Marja douazeci suta este un reper pentru profitabilitate suficienta în o tranzactie sa plateasca toate costurile finantare si crea profituri pentru activitatea dupa toate costurile sunt platite. Timpul greu marjele economice ori sunt stoarse. Este un ciclu vicios.

7) Credite întreprinderilor care sunt deosebit afectate negativ de actuala economie. De exemplu, un împrumut sa construiasca o cherestea nou este izbit de încetinirea cresterii în constructii imobiliare noi si o nevoie scazute pentru cherestea. Majoritatea bancilor ar declin simplu sa considere un împrumut. Acelasi este adevarat pentru dezvoltatorii doresc sa construi tracturile noi locuinte sau evolutiile cladire de birouri. Aceasta nu este un moment bun sa încercati sa porniti un nou companie de brokeraj ipotecare; desi poate fi un moment bun sa fie un creditor bani greu conditia ca esti foarte, foarte atent în evaluarea riscurilor dvs. tranzactionale.

Ce toate aceste situatii au în comun? În vremuri de usor bani aceste situatii ar fi mai putin costisitoare la finantare si mai probabil sa primi finantare. Astazi, raspunsul împrumutatorului la cererea dvs. pentru finantare este mai probabil a fi un politicos dar puternic "nici un fel". creditorii Multi au efectiv (daca nu fapt) închide usile lor. creditorii Multe va scadea simplu sa împrumute pe hoteluri / moteluri, benzinarii, proprietar / proprietati utilizator, proprietatile cu oricaror probleme de mediu. Debitorilor care nu au FICO credit scoruri peste 680, cu valoare nete substantiale si venitul vor gasi este foarte dificil sa obtina multe tipuri de împrumuturi. Fericire, usa pentru conturile finantare încasat este înca larg deschisa.

Linia de jos: ori Hard în economia noastra va tinde la forta indivizi mai si întreprinderile sa împrumuta greu bani-daca sunt capabil la spre lua orice bani la toate. de finantare comerciala cu bani greu va tinde sa creasca ca surse traditionale de finantare de la banci si creditorii institutionale pur si simplu nu vor fi disponibile.

No comments:

Post a Comment