Top Sfaturi despre protectia pe venit

Venituri Protectia este o parte vitala a oricarui program de asigurari. Acesta ofera venit într-un moment când nu sunt capabili sa lucreze de vedere fizic pentru genera venituri.

Avem 3 rezumate situatiile reale clientul care demonstreaza cum politicile de protectie a venit poate fi subevaluat prin oameni.

Studii de caz

1. nu a putut vedea valoarea veniturilor sale în materie de protectie.

Tom vârsta de 42, a avut un accident implicând un cutit in bucatarie in timp ce pregatirea prân
Ca un gradinar care desfasoara activitati independente peisaj nu a putut sa faca nici o lucrare în timp ce piciorul a fost vindecare.

El a avut un alt set spate care l-au vazut intoarcem in spital pentru o alta operatiune.

În total, acest cost ciudat accident de Tom patru luni de concediu medical.

Atunci când Tom a sunat sa spuna cu privire la politica de protectie a veniturilor sale, el a spus: "Am fost de gând sa anuleze aceasta politica anul trecut, deoarece am crezut ca era o pierdere de timp - sunt acum atât de bucuros ca nu am".

Tom a sustinut cu privire la politica sa de protectie a veniturilor care sa încheiat pâna platindu-i, timp de 3 luni.

Mesajul este simplu de protectie a venit pentru salariati auto este foarte valoroasa.

2. Mergând pentru a anula politica - imposibilitatea de a permite primelor.

Darryl numita biroul nostru într-o dimineata în destul de o stare dificultate.

Acesta a explicat ca el nu ar mai putea permite politica sa de protectie venit si a dorit sa o anulati. Eram familiar cu beneficiile politica sa, ocupatia, veniturile etc si a fost oarecum perplex ca el a fost intentioneaza sa anuleze politica sa. Am discutat situatia broadly Darryl a acestuia si au sugerat ca am pus intr-o cerere de protectie venit cum era în opinia noastra, eligibile pentru a creantei.

Am informat Darryl ca ar fi trebuit sa-mi chemati în fata folosind concediul anuale si ca, daca el a fost în grija unui medic (din cauza stresului), care lucreaza si nu ca noi ar trebui sa prezinte o cerere de asigurator.

Darryl a mers imediat cu privire la cererea de aproape de un an. El a primit peste 50.000 de dolari beneficii, plus Primele lui au renuntat în acelasi timp, el a fost pe cerere.

Mesaj simplu este ca daca aveti o discutie politica cu consilierul dumneavoastra înainte de a face ceva în graba.

3. Revendicarea o deducere fiscala pentru primele de protectie venit.

Katrina este un client de lunga durata al activitatii noastre si în ciuda fiind implicat în contabilitate / zona de finantare a uitat sa pretinda primele ei de protectie a venit ca o deducere fata de veniturile personale.

Atunci când efectueaza revizuirea ea anuale, am constatat ca Katrina nu a sustinut acest element special de 5 ani.

Am contactat asigurator datele relevante si a câstigat prima pentru fiecare an pentru Katrina si ea a prezentat o declaratia fiscala a fost modificat în ultimele cinci ani si a primit o restituire de impozitare frumos.

Mesajul simplu este de a profita de deductibilitatea fiscala unor elemente de asigurari. Tine o evidenta bun personal.

Simplu Mesaje

-Asigurati-va ca binele vostru reflecta câstigurile pozitia dvs. curenta. -Daca nu sunteti sigur cu privire la beneficiile - consilier vorbesc cu dumneavoastra. Pastrati-bun de înregistrari personale financiare.

Amintiti-va o politica de protectie a venit nu este setat si sa uitati!

No comments:

Post a Comment