Domeniul financiar - prioritate pe agenda politica Unul

Nevoia de a culturii financiare în rândul populatiei nu este unul nou. Fostul presedinte al Fed americane, Alan Greenspan a erau identificate si Robert prezent Kiyosaki and Donald Trump îl sustin este fundamentala pentru succesul viitor al natiunilor. Mesajul pare a fi întâmpla neluat în locurile în care sunt luate deciziile guvernelor. esecul continuat sa ignore mesajul va avea un impact pentru doua motive principale.

Motivul One - Impactul Capacitate reducerea cheltuielilor

Câteva zile d
cheltuieli personale este fie facut prin intermediul resurselor existente si anume salariul sau prin credit. Both însa nu sunt nelimitate. De fapt, pentru multi, optiunea de salariu sa uscat sus. Multi oameni sunt acum folosind cardurile de credit si alte surse de credite în scopul de a mentine modelul lor de cheltuieli. Mai rau înca mai sunt semne care arata ca oamenii sunt acum atât de extinsa care acestea au nevoie de credite mai mult doar sa îndeplineasca rambursari existente credit. Unii chiar au mers dincolo de aceasta etapa extreme si suntem incepand pentru a vedea cresterea insolventa personale.

În cele din urma posibilitatea acestor persoane de a petrece va fi strict limitata si astfel ele nu vor mai putea alimenta apetitului se termina niciodata a economiei. Fara un flux constant de bani cel mai bun nu va fi o încetinire. Posibilitatea unei recesiuni într-o economie de asemenea o posibilitate foarte reala, împreuna cu ea lui bate pe efecte.

Motivul Doua bunastarea cheltuielilor si în spirala ascendenta

cheltuielile Bunastarea este pe o spirala ascendenta. Robert Kiyosaki and Donald Trump punct în cartea lor de aceea vrem ca tu sa fii bogat a fost calculat ca sistemul de protectie sociala americana este începutul pentru a rula de datorii la poporul american ca toate stocului si pe pietele de obligatiuni din lume nu a putut repay if cashed inch De asemenea, sa respecte acest lucru poate agrava foarte bine ca generatia Baby Boomer începe retrage face o tragere major pe o resursa deja suprasolicitate.

Problema a fost întotdeauna cunoscuta despre dar a fost mutat inainte ca un ticait de guvernele bomba tot spera ca aceasta nu stinge pe ceas acestora. Din pacate, bifarea pare a fi obtinerea mai repede indicând suntem mai aproape ca niciodata în acest bomba merge off.

Exista un raspuns? Daca exista, cu siguranta, ei nu sa repete aceleasi actiuni. În plus, educatia financiara trebuie sa ia sporit celebritatea in mintea natiuni. Oamenii trebuie sa stie cum sa gândeasca mai eficient despre modul în care acestea se ocupe de banii lor. Una dintre cele mai bune moduri de a începe acest proces este de a începe cu tinerii. În mod de a face acest lucru este de a le expune la competenta în institutia financiara care o petrec anii de formare în - scoala. Acest lucru însa va avea nevoie de proiecte si planuri de a introduce cunostintelor în domeniul financiar care urmeaza sa fie formulate chiar acum. Nu mâine, nu cândva în viitor. Azi

Tipul de vointa politica le va lua pentru a realiza aceasta înseamna obiectul va trebui sa fie de a face pe lista de fiecare barbat si femeie care se considera a avea unele s-au influenta politica. Va trebui sa fie pe punctele vorbind fiecare om politic important pentru a crea un fel de groundswell care face lucrurile sa se intample.

În timp ce aceasta poate parea o întreprindere mare, politicienii raspunde la doua lucruri cheie care ar putea ajuta la a lua it pe ordinea de zi. Primul este cerere coplesitoare de actiune de la oameni ca votul pentru ei. Când acesti oameni fac zgomot si se simt suficient de pozitia lor este sub amenintare - politicieni raspunde. Al doilea este atunci când înteleg exista ceva în el pentru ei - recunoasterea ca fiind central este realizarea si poate crea o mostenire din timpul mandatului acestora - acestia raspund. Odata ce au înteles ceea ce este în el pentru ei acest lucru ar putea deveni mai usor.

Ei bine, ceea ce este în ea pentru personalitati politice ale vremurilor noastre?

Daca educatia financiara este plasat în scoli avem potential abilitatea de a produce prima generatie cultura financiara. Impactul rezultat ar putea beneficia mai mult la persoanele si grupurile sociale decât topuri întreg ansamblul legislatiei si a programelor sociale au atins vreodata. Combinarea de alfabetizare ambele cuvinte si numere constituie fundamentul pe care grupurile dezavantajate social si persoanele fizice se pot ridica de la diferite tipuri de saracie în care se afla inch

Cu cunostinte, ele reduce dependenta lor asupra altora, asupra societatii si asupra guvernului acestora. Rezultatelor de la acest lucru se poate face apel la cele pe ambele maluri ale decalajului politica. În cele din urma o initiativa bi-partizan, care poate fi o forta a binelui, indiferent your politica.

În cazul în care figuri politice sunt înca întrebam ce este în el pentru ei acest lucru. Multe vorbim despre necesitatea de a face ceva ce merita si pentru a lasa o mostenire pentru timpul lor în serviciul public. Multe obtine sidetracked and împotmolit în cauza vor vedea atât de valoros este opus pe tot parcursul carierei lor politice Acest Seve vointa lor de a lua it done si devin o umbra de persoana pe care urmeaza sa fie stabilite în serviciul public. Prin îmbratisând aceasta cauza, care pot gasi sprijin pe ambele fete brusc exista posibilitatea de a crea o mostenire politice care pot redefini viitor, nu numai a indivizilor si a grupurilor sociale, dar de natiuni întregi.

Un viitor luminos exista cu actiunea de la politicienii nostri si functionarii publici. Ei au nevoie doar de a rescrie lor de a face lista a culturii financiare, astfel încât este pe partea de sus.

No comments:

Post a Comment