Top 4 Mituri Despre Granturi Guvernul Pentru afaceri mici

Exista multe mituri care sunt arboreaza jurul despre subventiile guvernamentale. Este esential sa risipeasca aceste mituri care sunt privit de multi ca fapt. Iata primele 4 mituri despre subventiile guvernamentale si de ce ele sunt neîntemeiate si nefondate în realitate:

1. Bani "gratuit" Mit

Am vazut toate reclamele, cu peste personalitati de top în haine de comedie, promitând bani gratis de la guvern. Daca este pe TV, acesta trebuie sa fie adevarat, nu? Gresit! Granturile sunt, prin defi
2. De Granturi "sunt pentru oricine" Mit

Sa trecem asta la o parte: subventiile sunt nu pentru toti! Din nou, daca cineva este oferirea de bani la cineva fara a astepta întoarce monetar, acestea nu sunt de gând sa faci acest lucru pentru toata lumea. Ei vor fi incredibil selectiv cu privire la acest proces. Guvernul se asteapta la un anumit nivel a performantei, astfel încât, atunci când platesc impozite pe a declarat întoarce, guvernul va fi în esenta, platita înapoi. Guvernele în momente diferite, în conformitate cu nevoile economice si previziunile, va sprijini tipuri de afaceri si industrii. Unul trebuie sa se asigure ca afacerea lor este în cerere, la momentul actual.

3. Bursele sunt disponibile pentru femeile, minoritatile, si persoanele cu handicap Mitul

Nu exista subventii care sunt oferite doar pentru anumite grupuri. Cu toate acestea unele agentii guvernamentale si departamentele au obiective sa îndeplineasca pentru depunerea contracte guvernamentale. Anumite institutii guvernamentale, cum ar fi Departamentul de Aparare au scopuri de a da un anumit procentaj din contracte parti specifice, cum ar fi veterani handicap, dar adesea nu reusesc sa îndeplineasca aceste obiective, chiar daca acestea sunt foarte mici la început. Cu toate acestea, chiar si cu contracte de, majoritatea sunt primite de catre orice afacere care se califica, iar capturile atentia guvernului.

4. "It's Easy!" Mit

Am auzit de multe ori veche zicala ", Nimic nu merita în viata, vine" usor. Granturile sunt în valoare de vedere si sunt, prin urmare, nu face exceptie de la regula. SBA, de exemplu, întrebari solicita detaliate despre o afacere cu privire la personalul de planificare, experienta de management si rolurile în noi întreprinderi, previziunile revizuite, si alte detalii. Amintiti-va, exista o multime de concurenta acolo, în lumea afacerilor, iar agentiile guvernamentale se limiteze la un bugetului. Ele vor efectua în analiza aprofundata înainte de a înmâna împrumuturi sau subventii. Concurenta face lucrurile dificile, mai ales atunci când nu exista bani implicate.

No comments:

Post a Comment