Top Sfaturi pentru a obtine ceea ce ai plati Pentru Online

Se pare ca doar câtiva ani în urma, când de cumparaturi online a fost înrudita cu salbaticie, salbatic Vest - limiteaza la utilizarea de catre cele cu granulatie adevarat si un spirit aventuros. Si, este de mirare? Cu atât de putine magazine înfiintate pentru a vinde produse lor prin intermediul internetului, care dintre noi a avut timp pentru a deseurilor, atunci când am putea la fel de usor de a face cumparaturi noastre la caramida "si mortar" echivalente. Astfel, ramân aceasta frontiera nou î
Cei extrem "de caramida si mortar" de magazine, care a avut o data a declarat cumparaturi online, un moft, o încercare de sortit sa mearga pe calea Pogo, tije si hard-in teatre, au avut sa se închine si sa recunoasca succesul giganti industriei cum ar fi: Amazon. com si eBay. Aceste naysayers acelasi, care acum creditul întreprinderile lor on-line cu oferirea partea leului din veniturile lor, va face tot ce este necesar pentru a încuraja clientii pentru a face cumparaturi online, publicitatea reduceri mai mari a acestora prin intermediul site-lor; aceste reduceri adesea considerabil mai mare decât cele oferite de lor Cataloagele de comanda prin mail si site-uri fara iesire.

Mama dumneavoastra nu si Online Pop Rug Shop

cumparaturi de azi online nu se limiteaza la covoarele persane mai exotic. Este compus de magazine de vânzare totul de la: hardware, îmbracaminte, reviste si covoare la alimente gourmet, trabucuri si pneurile. Apoi, puteti, de asemenea, have al tau Bombaycompany.com, Kmart.com, EthanAllen.com, Snan.com--toate, hitters grea atunci când vine vorba de furnizarea decor de acasa sau la birou. Orice întreprindere viabila Odata gasit doar pe Main Street USA, acum este sigur pentru a fi reprezentat de sute si uneori mii de storefronts comparabile online Cyber spatiu.

Toata lumea: studenti, bunici, profesori, dansatoare - covor, chiar sobolani în vârsta de sapte - pot fi gasite de navigatie si de cumparaturi site-uri internet cu usurinta si încredere. Dar, ca în cazul tuturor tehnologiilor noi, nestiind ce sa faca, împreuna cu acele lucruri care nu ar trebui sa fie încercat, va ajuta asigura toate experientele de cumparaturi online sunt cele mari.

Câteva reguli Cyber Autostrada, pentru a va pe golf

Fii un consum Savvy

Asigurati-va familiarizati cu toate site-planul vostru de la magazin. Daca nu ati auzit de la magazin, atunci gasi pe cineva care a. Apelati numarul mentionate la: Contact. Uite compania pe site-Better Business Bureau, sa vada daca cineva a fost înregistrata o plângere recente împotriva site-ului.

Garda intimitatea ta. Nu da informatii personale doar cineva care te-mailuri. Deci, de multe ori, atunci când ne vizitati site-urile, ni se cere sa înregistreze cu adresa de email noastre, este numai zile (uneori chiar mai repede), atunci când începe sa primiti mesaje de posta electronica fals cer informatii suplimentare, cum ar fi numarul dvs. de cont carte de credit. E un siretlic. Adesea, acestea ajuns-am suficiente informatii from înregistrarea initiala la site-ul lor de a face ca dumneavoastra ca v-ati facut afaceri cu ei în trecut.

Plasa comenzi online numai pe serverele de web securizate. Aceste situri web si adresele întotdeauna încep cu https în timp ce paginile de web sa înceapa cu negarantate http. Intrati în obiceiul de a cauta site-uri ale caror adrese înceapa cu cumparaturile online acest lucru în momentul. In functie de browser-ul web, acestor site-uri poate fi, de asemenea, notate de catre un sistem de blocare mici vazut în coltul de jos a ecranul computerului. Aceasta blocare trebuie sa fie întotdeauna în pozitia închis, niciodata pozitie deschisa.

Nu folositi parole evidente. Încercati sa nu folositi aceeasi parola pentru site-uri diferite. Una din cheile de la pastrarea informatiilor dvs. online din mâinile altora, este de a pastra întotdeauna le ghicitul. Daca nickname-ul este Tigger, desi usor sa va amintiti, este de asemenea destul de usor pentru altcineva pentru a da seama prea.

Ti drepturile lor, le cunosc

Daca este posibil, folositi aceeasi metoda de plata pentru toate tranzactiile online. Acest lucru va face mai usor pe tine, atunci când declaratia vine inch Acest va permite sa distinga pur autorizat plati din platile nonauthorized.

Intelegerea de returnare si a politicilor de restituire a companiei. Poate nu doriti sa faceti o multime de afaceri cu un magazin online, oferind doar un credit de magazin de pe întoarce, mai ales daca ai crezut ca esti achizitionarea unui covor oriental pentru camera de zi, dar se dovedeste a fi un covor mai bine adaptate la un copil camera.

Aveti un minut sau doua pentru a citi cu atentie de imprimare amenzii înainte de ai lovit de "am citit si sunt de acord" nasture. Societatea pune aceste obiectii în imprimare amenzii un motiv.

Nu presupune o 3-5 zile data de livrare este o practica Business Standard. Cele mai multe site-uri de oferta de transport expres la un tarif mai mare decat la UPS. Cititi politica de transport înainte de a face o comanda.

Stiu ce garantii va sunt oferite cu privire la produsele achizitionate de la site-ul. Cele mai multe aparate de magazine online de vânzare si electronice sunt mai mult decât fericiti sa va vinde lor de garantie extinsa. Dar nu ai nevoie de ea? Aflati ce a acoperit în garantie producatorului, apoi a decis daca este sau nu asta e suficient acoperire.

Sa face o afacere

Nu exista nici un motiv de a compara preturile, în special atunci când este doar o chestiune de click-uri. Daca stii ce ofera concurenta, atunci sunteti într-o pozitie mult mai buna de a obtine cel mai bun pretul. Numeroase site-uri se va întâlni mai bine sau mai bun pret de competitie, daca cere sa.

Ochii de taxe ascunse. Aceste costuri cont pentru majoritatea de transport maritim si de manipulare taxele accesate de site-uri de cumparaturi online. Verificati pentru a vedea daca aceste taxe par rezonabile pentru produsul sunteti de gândire de cumparare.

Ordine devreme pentru ocazii speciale, cum ar fi Ziua Mamei, de Craciun si zile de nastere. Este o zi speciala, si sa primeasca la timp element asigura ajuta ea ramâne asa.

Stiu unde ati fost

Monitorizati bun de date, sumele cheltuite, si o descriere a elementelor achizitionat de la site-uri le-ati vizitat.

Pastrati toate chitantele online si tiparire site-ul paginii. Acest lucru va face mult mai usor de a verifica ceea ce a fost livrat împotriva ceea ce ati comandat de fapt online.

Dar cel mai important, daca un site de cumparaturi online, arata ca si cum ar putea sa nu fie pe sus si în sus, nu o sansa. Fie covoare bambus lor de vânzare sau de cristal Waterford, nu e cu siguranta merita risca numele tau bun si de credit pentru a afla sigur.

4 comments:

  1. Aplica pentru un credit ACUM.
    Buna ziua, numele meu este CREDITE BERRY. Sunt un creditor privat, care da afară împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat de către atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs., sau aveți nevoie de finanțare de urgență pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de un credit de nevoi personale? Împrumut mea variază de la personal la împrumut de afaceri. Rata dobânzii mea este de 2%, iar procesul nostru de împrumut este foarte rapid, de asemenea. Sunt foarte dispus să facă toate necazurile tale financiare un lucru de domeniul trecutului. Dacă sunteți cu adevărat gata pentru a obține problemele tale financiare rezolvate, atunci nu mai cautati si aplica pentru un împrumut de azi. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati pe adresa de email; berryloanscompany@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Regret să vă informez că deja am primit împrumut on-line rapid de la Zaplo.ro.

      Delete
  2. Buna Ziua,

    Cautati un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, auto
    împrumut, împrumut student împrumut de consolidare a datoriilor, de împrumut fără garanții, de risc
    de capital etc ... sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau orice financiare
    instituție pentru una sau mai multe reasons.You sunt în locul potrivit pentru
    Soluții de împrumut! Sunt un creditor privat, am acordarea de împrumuturi
    firme si persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de
    3% .Interest. Contactati-ne prin e-mail: berryloanscompany@gmail.com

    CERERE IMPRUMUT.

    Numele tau complet:
    Adresa:
    Țara:
    de stat:
    Suma de împrumut:
    Sex:
    Împrumut Durata:
    Număr De Telefon:
    Fax:
    Venitul lunar:
    Anumită dată aveți nevoie de împrumut:

    NOTĂ: Această sunt necesare înainte de a putea continua cu
    tranzacția a împrumutului bine.

    Salutari
    dl Berry

    ReplyDelete
  3. Buna ziua Sunt marca brookly din Florida Statele Unite ale Americii, atunci când am avea nevoie de un împrumut de 230.000 dolari pentru tranzitul o afacere prietenul meu a introdus iluminare ferm împrumuturi pentru mine, deoarece ea a primit un împrumut de la ei cândva în urmă, așa că am fost atât de speriat din cauza escrocherii în internet, dar prietenul meu ma încurajat să le dea un try și le-am dat o încercare și am primit împrumut mea în termen de 4 ore și căile lor, era foarte usor nici o verificare de credit, nu cosigner, nu garanții și rata dobânzii este de doar 2%, astfel i se va sfatuim cineva acolo care au nevoie de un împrumut pentru a le contacta prin e-mail lor: (illuminatiloanscompany@gmail.com).

    ReplyDelete