Salvare pentru pensionari

De calatorie, locuinte pentru limita de vârsta, îngrijire de asigurari de sanatate, si gestionarea bugetului dvs. pe tot parcursul vârsta pensionarii dumneavoastra sunt doar câteva priveste ce trebuie acordata o atentie suficienta si sa se concentreze.

În anul 2000, numar de societati private si angajatorii, care ofera beneficii de sanatate angajatilor lor, scade în mod dramatic. Acest lucru este un adevar trist si ceva care ar trebui sa fie precaut despre.

Aceste fapte sunt o încurajare p
Planul de timpuriu

Nimic nu bate ideea de planificarea timpurie. Nu conteaza cât de mici sunteti, planificarea dreapta pe-un stadiu incipient al vietii tale face o solutie perfecta pentru toate problemele confrunta la tine în viitor.

Statisticile actuale arata ca tot mai multi oameni tineri sunt din ce în constient de consecintele unfocused stil de viata si cariera. Un sondaj realizat recent de 1000 respondenti, mai mult de 73% tineri profesionisti ca este cel mai bun pentru a intra în joc pensionarea "la începutul anului înainte de prea tarziu, in timp ce restul sunt pe obtinerea gândire în joc mult mai târziu în viata si sa se bucure în prezent stil de viata.

În ciuda acestei cifre, înregistrarile arata ca mai putin de 10% din pensionari american în vârsta de 64 de mai sus nu poate fi salvat destui bani pentru a acoperi cheltuielile în epoca a urmat.

Sanatate Prime

În timpul ocuparii fortei de munca cariera ta, va 401 (k) de economii, cont de economii de pensii where angajat si angajatorul contribuie, este inca un lucru care necesita multa consideratie si abordarea în valoare, cu ocazia cursul tau a liniei curente.

Acolo au fost raportate cazuri de evaziune din partea angajatori, astfel fi siguri ca contributiile dumneavoastra lunare sunt perfect atribuite în contul dvs., astfel încât sa se asigure o cariera buna-navigheaza si asigurata de pensionare.

Stil de viata

modul vietii dv. are o multime de spus despre tipul de pensii si servicii vor avea nevoie în viitor. Persoanele care aleg sa stea pe o stil de viata sedentar are nevoie practic cantitate mai mica de bani pentru a pune în timpul cursului lor prin pensionare.

Oamenii care afiseaza stil de viata activ se asteapta sa fie decojirea afara de dolari mai tarziu. consilierii de pensii, de obicei, consiliere pensionari sa investeasca bani pe stocuri, iar unele pe obligatiuni in functie de cât de mult sunteti dispus sa risc. În acest fel, interesele dumneavoastra de investitii vor fi în masura sa va ajute financiar, o data ce sunt blocate privind alocatia financiara stabilita în timpul pensionare.

No comments:

Post a Comment