Cum sa alegi un consilier financiara buna - perspectiva unui avocat

Cum sa alegi un consilier financiara buna si gasirea celor mai bune o pentru tine este la fel ca intervievarea candidatilor loc de munca, tu esti angajatorul si pe consilierul este angajat. De lucru în zona de planificare imobiliare, pot oferi unele criterii caut în lumina experientei mele de lucru cu profesionisti financiar.

Aici sunt sapte sfaturi atunci când "intervievarea" candidatii care sunt concurente pentru afacerea dvs.:

(1) Sesizarea calificata: Ati candidat veni la tine, sau ai
(2) Clasamente Obiectiv: Exista surse, cum ar fi cel mai bun si AM TheStreet.com (anterior cunoscut ca Weiss) ca rata companii financiare, cu o A, B, C sistem (+/-),. Acestea sunt de ajutor sa stiu daca consultantul lucreaza pentru o companie bine ratingul sau firma. Totusi, cel putin cu cele mai bune de asigurare AM si companii financiare plati pentru ratingurile lor sa fie publicate, care apoi pune în discutie obiectivitate. Deci, pe baza mai mult de sursa de doar unul de rating. Exista, de asemenea, rapoartele Better Business Bureau (BBB), securitate si Exchange Commission (SEC) si a Autoritatii de reglementare din sectorul financiar (FINRA), ca si Comisia Federala pentru Comert (FTC), care anunta orice nereguli comise de catre financiare, printre alte companii. Prin cautarea de mai sus vor cel putin în evidenta orice steaguri "rosu".

(3) Compensarea Motivat Sfaturi: Din pacate, aceste pozitii în financiar poate ca alte industrii legate de vânzarile fi organizate pentru control. Când vine vorba de a face recomandari financiara, respectarea consilierii proprii dicteaza acceptabilitate, o oarecare masura, pe baza daca produsul informat pe langa un adecvat "de test. SEC deci are unele cladire-înauntru protectii a consumatorilor în regulamentele sale. Toate acestea, industria financiara este foarte inteligent recomandari în luarea de produse care pot trece peste restrictiile de adecvare în încercarea de a fi un pas inaintea SEC. Ca atare, stiu cât de mult consilier este de a face pe afacere precum si exact ceea ce lui sau ei parts companiei este de compensare. Lectie de trecut este faptul ca sunt cunoscute pentru consilieri a face recomandari pe baza de compensare.

(4) Nu te lasa pacalit de nici un fel de garantii: Daca ceva your consultant garantiilor, pot fi extrem de sceptic. Unele instrumente financiar, ca de exemplu valoarea în numerar în întreaga viata politica, poate avea un anumit grad de protectie garantata principale. Totusi, cu nici un tert detine banii sau active, chiar daca FDIC asigurat, nu exista garantii de 100% -, desi exista unele instrumente financiare care sunt mai sigure decât altele (FDIC asigurat fiind relativ sigure). Într-adevar, promisiuni de garantii pe produse financiare sau planuri care nu sunt atât se poate obtine un consilier în probleme cu agentia sale de reglementare.

(5) o stare buna: Nu este ofensator pentru cere pur si simplu în picioare despre un consilier de bune cu permisul si / sau orice actiuni disciplinare care poate au fost luate. Puteti solicita chiar ca el sau ea sa furnizeze actele care demonstreaza un record "curat". De ce nu? Angajatorii obtine controlul de fond asupra angajatilor. Da

(6) Cine este in echipa consilierul de: Cunoaste toti jucatorii de "in echipa pe consilierul de care va fi o parte de a face recomandarile si gestionarea contului dumneavoastra. Are compania lui sau ei au pe cineva uitam de bani tot timpul? Va investitiile dvs. sa fie frecvent evaluata pentru risc si va fi luate masurile de precautie înainte de accidente de piata ca o experienta, în 2008 si 2009?

(7) Disponibilitatea si Specialitatea: În cazul în care consultantul dumneavoastra sau ca cineva cu personalul lui sau ei nu ma intorc la tine înainte de sfârsitul zi sau cel putin primul lucru de dimineata, aceasta da un motiv de preocupare. consilieri bune tind sa ne întoarcem în contact cu clientii lor in 24 de ore dupa ce au contactat, de obicei în aceeasi zi. La o alta nota, este consilier specializat în ceva important pentru nevoile dumneavoastra. Acesta este un lucru de a avea un consilier "tind sa nevoile dumneavoastra", dar este el sau ea bine informat în produsele dorite si zonele care conteaza pentru linia de fund financiare, cum ar fi în anuitati variabile, de asigurari de viata variabila, pe termen lung de asigurare de îngrijire, fundatiei , etc, sau de planificare colegiu, planificarea de distributie, investind de crestere agresive, produse de baza, etc

În afara de aceste sapte sfaturi asigurati-va ca un consilier are dreptul de proprietate pentru recomandari rau precum si sa fie modest despre cele bune. Aceste indica pe cineva care este probabil mai responsabil si mai putin în defensiva sau egoul condus tip. În caz contrar, este bine de stiut ca cineva va face tot ce pot face atunci când lucrurile nu merg bine.

În cele din urma, nu vor fi consilierii, care sunt bune si rele; consilierului, care este bun pentru tine la fel de important de a alege pe cineva care este "bun". A recomandând profesionale cele mai bune produse pentru a satisface obiectivele dvs. si de a proteja banii tai este critic. Prin urmare, face unele dintre propriile dvs. de due dilligence în produse financiare, este o idee buna, în ciuda cautarea unui consilier pentru opiniile lor. Banii si sectiunea de finantare de la magazin de carte locale ar fi trebuit sa efectueze publicatii bun care va vor ajuta. În final, cauta un aviz de la cineva neutru în afara industriei financiare care nu are nici un motiv de a apara una sau critica companii sau de consilieri în sine. people din sectorul financiar ar putea avea o tendinta de a proteja propriile lor sau sunt prea rapide de a critica altul. Dupa urma recenta a acestei recesiunii, prudenta si deliberare with un consilier curent sau în a gasi unul nou sunt bine justificate.

No comments:

Post a Comment