De ce Caracteristici Cash Advance utilizare?

Desi cardurile de credit sunt, în general, utilizate pentru achizitionarea de bunuri în magazine si online, acestea pot oferi, de asemenea, cu aceleasi servicii ca si un bancomat. Daca sunteti scurt de bani si un card de credit nu poate fi folosit, atunci puteti utiliza cardul de credit de a retrage bani de la un bancomat. Daca doriti sa aflati mai multe despre caracteristicile de carte de credit în avans de numerar, apoi aici sunt câteva sfaturi sa te început.

Ce este un avans în numerar?

<
Un avantaj în numerar este pur si simplu atunci când utilizati cardul dvs. de credit de a retrage fonduri de la un bancomat. Sunteti în vigoare folosind cartea de credit de a retrage un avans de numerar. Aceasta suma face parte din limita de credit, si se vor afisa pe declaratia în acelasi fel de mult ca orice alta achizitie. avansurile în numerar, de asemenea, sa includa soldurile transferul de la un card de debit carte de credit sau de alte.

Cum se obtine un avans în numerar

Cele mai multe carduri de credite au caracteristici numerar în avans, si pur si simplu nevoie de a pune cardul în bancomat doar ca v-ar fi cardul de debit. Introduceti codul PIN si atunci puteti sa retraga numerar. Unele carduri de credit ofera, de asemenea, posibilitatea de a transfera o parte din soldul de un card de debit, ceea ce înseamna puteti utiliza credit si schimbati-o în numerar.

Care sunt costurile?

Desigur, folosind cartea dvs. de credit pentru elementele de numerar avans poate fi costisitoare. Emitentul cartii va percepe, de obicei, fie un comision pe tranzactie plat sau un procent din suma retrasa, care este de obicei între 1% si 4%. De asemenea, daca utilizati bancomatele este posibil ca proprietarul de ATM-uri, de asemenea, va percepe o taxa pentru utilizarea unei carte de credit de a retrage fonduri, desi acest lucru nu variaza. Un alt dezavantaj de avansuri în numerar este ca nu exista nici o perioada de gratie pentru aceste tranzactii, ceea ce înseamna ca începe plata dobânzii în momentul în care retrage numerar. Toate acestea, exista un emitentii selecta câteva care nu percepe taxe la avansuri de numerar, ceea ce înseamna ca puteti utiliza cardul de credit de a retrage bani fara sentiment de judecata.

Cand a utiliza avansurile în numerar?

avansurile în numerar sa fie mentinute la un nivel minim datorita faptului ca acestea pot costa o gramada de bani, si ca sunteti te punerea în datorii fiecare data când retrage numerar. Cu toate acestea, avansurile în numerar sunt un instrument excelent pentru situatii de urgenta si va pot oferi o alta optiune plata atunci când sunt în afara si despre. Utilizarea avansurile în numerar, atunci când sunt un pic cam scurt de bani, carduri de credit sau atunci când nu sunt acceptate de pot fi extrem de utile. De asemenea, transferurile de echilibru sunt deseori percepute ca avansurile în numerar, astfel încât amintesc de acest lucru atunci când transferul unui echilibru de la o carte la altul.

Nu toate limita dvs.

Alt lucru de aminti cu avansurile în numerar este ca, de obicei, nu se poate utiliza tot de credit disponibile pentru astfel de scopuri. Numeroase companii credit card de limita de suma pe care se poate retrage ca avansuri în numerar care între 50% si 90% din limita de credit total. Totusi, daca folositi avansurile în numerar cu întelepciune, atunci acest lucru nu va fi o problema. Desi avansurile în numerar poate fi costisitoare, acestea sunt un instrument excelent pentru situatii de urgenta si atunci când sunteti scurt de bani.

No comments:

Post a Comment