Costul vietii în Australia În comparatie cu Marea Britanie

Exista numerosi factori care sa aiba în vedere în luarea unei decizii privind emigrarea în alta tara. Factor major a privi în este costul vietii în tara de destinatie. Una din tarile cele mai populare de a emigra este Australia si aici o comparatie ar fi facut pe costul vietii în Australia si Marea Britanie.

Costul baza ale trai în Australia compara favorabil la alte tari din lume, precum Marea Britanie. Totusi, a existat o crestere marcate în costului vietii în Australia. Aceasta crestere în
Unul componenta de baza a costul vietii este costul de proprietate. Atunci când se muta de peste mari, este importanta sa stiu daca v-ar putea permite costurile de acasa, în Marea Britanie, atunci când mutarea lor în Australia. Comparativ, costul proprietate în UK este printre cea mai mare din lume si facând astfel relativ ieftin sa aiba o casa în Australia. Nu se abtine de costurile, deoarece unele centrele urbane precum Sydney, Melbourne si Perth ar avea aproape aceiasi costurile ca casele în Regatul Unit.

Alta componenta majora a costul vietii în Australia comparativ Regatul Unit este costul de combustibil sau benzina. Costurile carburant în Regatul Unit sunt de doua ori pe cea a Australiei si acest lucru are un impact direct asupra costului total de transport din tara. Întrucât Australia are o suprafata mult mai mare apoi Regatul Unit, este considerat un binecuvântare ca costurile benzina sunt mai mici mult comparativ ca în Regatul Unit.

Sistemul de impozit pe venit din Australia necesita o contributie mai mare comparativ cu cea a sistemului de Marea Britanie. Acest desi nu este o problema cauza cererii ridicat de lucratorilor calificati Down Under face sus pentru aceste costuri si probabil fi earning mult mai mult comparatie cu ceea ce puteti câstiga lucreaza în Regatul Unit. Ansamblu, ratei impozitului pe profit este de 30% timp Regatul Unit are o rata impozitare de 22%. Aceasta poate fi supuse la schimbare oricând asa este mai bine sa fie corect cunoasca ratelor ca te duci lungul.

Ca pentru costul de produse alimentare, Australia a înregistrat o crestere mai mare în costul produselor alimentare în ultimul deceniu, comparativ cu cea a costurilor Marea Britanie. Acest se datoreaza în principal cresterea costului vietii în Australia comparativ cu Regatul Unit. Cresterea desi înca nu face costul alimentare în superior decât cea a Regatul Unit Australia. Aceasta nu pot ramâne ca atare pentru timp cât economiei australian si experientele cresterea populatiei în viitor.

Cum puteti vedea, exista o mare diferenta în costul vietii în Australia comparativ cu Regatul Unit. Cheia este constatare munca that is capabil la va oferi resursele sa mentina un standard confortabil de viata oriunde esti în lume.

No comments:

Post a Comment