Alegerea Best Contul Banca Afaceri Pentru Companie dvs.

Odata compania dumneavoastra este încorporate si numerar este curge înauntru si afara, este important ca aveti o banca afaceri cont stabilita astfel încât finantelor personale si afaceri pot fi pastrate separat. Motivul principal pentru a pastra totul separat, astfel încât tu si taxman puteti vedea clar veniturile vi se administreaza, costurile sunt platiti si în ultima instanta de profit pe care le faceti în asa fel încât taxele pot fi calculat cu exactitate.

Fiecare afacere are nevoi diferi
Este util sa face din o nota de ce tu nevoie din contul dvs. înainte doing cercetarea în conturile specifice. Toate caracteristici atractive si serviciile de circulatie a unui cont va poate seduce, ci trebuie sa clarifice ceea ce ai de fapt nevoie, si ce vrei doar. Gânditi despre unele dintre urmatoarele caracteristici comune si taxele implicate în conturi bancare atunci când cauta jurul pe strada ridicat si online;

- Te lua bancar de afaceri gratuita, este asa, cum lung si exista nici o limita sau solduri minime?

- Ai obtine o debit afaceri / card de credit pentru cheltuieli; câti doriti nevoie si cât mult esti platesc pe tranzactie?

- Veti fi înfiintarea o multime de debitele directe, permanente ordinele si platile BACS, daca da, sunt ele gratuite?

- Va trebuie sa platiti numerar în peste tejghea, este gratuit?

- Va trebuie sa platiti controale în peste tejghea sau ar putea le post, care optiune este mai putin costisitoare?

- Va aveti nevoie sa retraga cantitati mari de numerar, daca da, exista orice limitele si este libere so faca?

- Exista unei facilitati de tip, daca da, cât interes ai sa plateasca?

- Exista o filiala locala lânga tine?

- Esti online, capabil bancar, sau prin telefon?

- Poti numai bancare online, este acest te va economisi bani sau doar fi un inconvenient?

- Poti liber transfer între conturile dvs.?

- Te obtine o rezerva libera sau cont de economii, de asemenea, si cât de mult dobânda este platita pe soldul creditului?

- Cât de mult esti taxat atunci când depasiti o limita overdraft, sau nu au suficiente fonduri a acoperi o debit direct?

Veti primi beneficii diferite din conturile diferite, deci este important sa magazin jurul. Daca sunteti IT alfabetizate, si încrezator cu online banking, ar trebui sa uite la banci online care pot oferi ratele mai bine interesul sau taxe mai putin costisitoare tranzactie decât bancile care opereaza pe strada ridicat. Pur si simplu amintesc ca un pic de cercetare ar putea rezultat beneficii mare.

No comments:

Post a Comment