Prim brokeraj

Identificate ca asistenta vândute de catre banca de investitii speculative de fonduri, de intermediere a serviciilor esentiale care în mod normal apar în un pachet. Ei au place de custodie la nivel mondial, valori mobiliare de creditare, finantare, tehnologie personalizate si sprijin operational.

implica custodia globala deconturile si supravegherea, precum si de examinare a activelor.

de creditare a Valorilor Mobiliare este vânzarea de tutela afiliate la care decurg buy-back de siguranta
finantarea studiilor si abordeaza mijloacele prin care entitatile, singulare sau multiple, pentru a ridica si sa aloce resursele financiare pe o anumita perioada. De asemenea, este acolo, ca riscurile implicate vor fi luate în considerare semnificativa.

Tehnologia personalizate ofera eluda executives subventie with actualizat de raportare într-un stil de portofoliu. Acest lucru este important în scopul de a gestiona în mod eficient conturile. De asemenea, acesta este un alt mod de manipulare-o în întreaga responsabilitate în special atunci când sumele sunt substantiale. Acolo este ca tendinta de a fi confuz asupra a ceea ce ar trebui sa fie actiunea corect sa le ia.

sprijin operational artizanale pentru agentii sef care functioneaza ca o acoperire a procedurilor fiscale primar comunice cu restul dealerilor alta parte.

Prim brokeraj este, de asemenea sa dea serviciu suplimentar, care va include introducerea de capital, leasing spatiu, de gestionare a riscurilor si a verifica de consultanta.

introducerea de capital este un proces în serviciile de intermediere în care agentul incearca sa-si lanseze clientii nu spune adevarul aprovizionare cu cele care sunt calificate, precum si cei care sunt interesati de a se aventura în noi oportunitati pentru investitii.

Spatiul de leasing este locul unde agentii special inchirieri imobiliare comercial real, atunci va avea de asemenea, unele blocuri charter în scopul de a sprijini locatarilor. Aceasta acorda de obicei un grup de la fata locului a serviciilor pentru clientii care utilizeaza zona lor.

Managementul riscului este o dispozitie a metodei de analiza de risc. Aceasta este, de obicei, adaugat de discutarea acestuia cu profesionisti de înalt nivel. Nu exista nici o cale mult mai buna decât a obtine sfaturi bune decât cele care sunt experti în a declarat aspect.

servicii Consulting este atunci când, în serviciile de intermediere, este de backup în materie fiscala, deoarece concentreaza în problemele care au ceva de-a face cu cerintele de reglementare înfiintarea în limita în care va locui iesle precum si în jurisdictia în care conturile sunt domiciliul.

Istoria ar face ca termenul fost atribuite în general un cetatean american numit Selz Furman. A fost la sfârsitul lui 1970 ca a avut o nisa a pietei, de management de portofoliu a fost un test important. Acesta a fost, de asemenea, unde managerii fiscale a trebuit sa caute religios, în propria lor meserii precum colaboreze ca pozitii si calcula performantele lor.

No comments:

Post a Comment