Strategia de partea dvs. personale Economic 1

Exista o multime de accent pe bani chiar acum. O parte din motiv este pentru ca toate o mare de stiri, care este în ziare si la televizor despre economiei noastre. Traim într-o tara care este doar cm departare a unei explozii economica majora. De la 23 09, la 7:47, Pacific Standard Time generala, datoria publica a fost restante $ 9,734,463,990,056.79. Transportatorii medie persoana aproximativ $ 10.000 în creantelor aferente cartilor de credit. Acum, ca multi dintre voi acolo, eu am auzit, "hei,< daca o persoana platit pentru asta folosind de credit, atunci ei o datorez!" În timp ce eu cea mai mare parte de acord prezentului, realitatea este, de asemenea, un pic deprimant.

Un judecator de faliment a cerut o data pe compania de carduri de credit cât de mult din ceea ce au cerut a fost mergand spre principiul, si au fost în masura sa raspunda. Judecatorul apoi a întrebat cît de mult, din ultimii doi ani, a fost de fapt merge spre principiul si cât de mult a fost mergand spre dobânzi si taxe. Acesta a iesit în cele din urma ca, pentru fiecare principiului 1.00 dolari au fost incercam sa colectam nu a existat un supliment de $ 2.00 de interes si taxe. Ceea ce înseamna în esenta este ca, daca în timpul verii o persoana care umple rezervorul de gaz si a trebuit sa utilizeze cardul de credit sa faca acest lucru, atunci ei ar fi pus de aproximativ 600.00 dolari (sau 50 dolari pe saptamâna) pe cartea lor de credit. Sa spunem aceasta persoana a fost aceeasi doar posibilitatea de a plati plata minime datorate (care apropo, nu plateste, chiar si pentru interesul),. Desigur toate acestea sunt estimari, dar ceea ce este acest lucru înseamna ca, pentru o persoana sa taxa de 600.00 dolari de gaz de peste vara, acestea datorez acum compania card de credit de aproximativ $ 1,800.00.

Suma de bani pe oamenii sunt luarea nu se ridica aproape de viteza din pretul vietii. People catalogate ca "clasei de mijloc", sunt de cheltuieli de aproximativ 20% doar cu privire la plata datoriei credit card. Vrei numere mai mari? Guvernul Statelor Unite cheltuie mai multi bani doar pe interesul datoriilor sale, decât o face în materie de securitate patrie, educatie sau sanatate combinate. Înghititura!

Deci, ce facem? În primul rând trebuie sa luam doar o uita-te la noastre situatia financiara proprie si sa spuna, "OK, aceasta este ceea ce este". Am destul de sigur ca am primit unele people proclama, "Da care este usor sa spui". Permiteti-mi doar share cu tu acest fapt putin cunoscut. Stii cum am spus ca media americana a 10.000 dolari datorii card de credit? Pai, a existat un timp în care am "compensate" o multime de oameni care, nu are nici o datorie, deoarece am avut de 8 ori aceasta suma. Oh yeah, este înfricosator sa fie 80,000.00 $ in datorii. Deci, atunci când va spun Primul pas este de a spune "este ceea ce este", stiu cât de greu este.

Urmatorul pas este de a începe gândire în afara din cutie. Nu pot sa sublinieze acest lucru suficient pentru tine. Este timpul de a avea un nou mod de gandire. Banii nu sunt doar hârtie, este o idee de bani. Stiu ca acest lucru se pare ca o intindere, dar ce credeti ca salariatii bunastarea sunt 2 si 3 generatii. Este pentru ca este locul unde mentalitatea acestora ramâne. Veti vedea, cei care au bani nu sunt nici mai bine decât oricine altcineva. Oamenii care au bani au pur si simplu un mod de gândire diferite.

Acolo sunt de fapt trei modalitati de a gândi financiare. Unul este ca am timp comerciale pentru bani. Asta e despre ce 96% de oameni fac. Noi du-te la munca si am comertului 40, la 50 sau de 60 de ore pe saptamâna pentru salariu. De asemenea, cei care fac asta au de obicei o sursa de venit si în timp ce poate supravietui de a face acest lucru, este foarte dificil de a prospera si de a obtine financiare libertate sperati sa experienta. Pericolul de a avea alte acest gândi este faptul ca nu este niciodata sigura. Adica, ce se intampla daca societatea primiti de la salariul dvs. merge departe si ia venit cu ei. Atunci ce?

Aici, în California am avut un heck de o data a obtine un bugetul de stat a trecut. Voi fi sincer, pentru ca eu nu alege sa citeasca sau sa uit la stiri pe orice alta baza consistenta, nu stiu daca le-am trecut chiar o înca! Era ceva ca 85 zile din cauza trecutului. Îmi amintesc audiere la un moment dat ca guvernatorul nostru a fost vorba de o miscare toata lumea care a lucrat pentru statul într-o "non-urgenta" capacitate de pâna la salariul minim pâna la bugetul de criza "a fost de peste. Imaginati-va cât de rau ca ar fi ranit lumii financiare.

Acum, al doilea tip de gândi este banii câstiga bani. Aceasta este a investi in actiuni, obligatiuni, etc Doar aproximativ 3% din oameni a face acest lucru si a face-o cu succes. E un mod minunat de a face bani dar e greu si poate fi foarte riscant. Uita-te la ceea ce se întâmpla pe piata noastra acum. Oamenii îsi pierd bani si o multime de ea, aproape, daca nu zilnic. Va rugam sa nu ma intelegeti gresit, in timp ce acest lucru este periculos si dificil este înca mult mai eficienta decât prima cale de a gândi.

Al treilea tip de gandirea este leveraging timp prin intermediul altora. Doar aproximativ 1% din oamenii folosesc asta, dar ei castiga de aproximativ 96% din venituri. Linia de jos este ca trebuie sa creati mai multe surse de venit (MSI). Mai întâi de toate, tu trebuie sa înteleaga ca MSI, nu sunt un alt loc de munca. Daca sunteti o multime de cheltuieli de timp de la o alta sursa de venit, atunci sunteti de comercializare înca timp pentru bani. Acum ti-am spus ca acest venit va fi rapida si usoara? Nu la toate, dar este viata ta usor acum? Dar daca ati putea lucra o ora pe zi mai mult de 4 sau 5 zile pe saptamâna si ar genera o extra $ 1000 la 1500 $ pe luna? -Ai face? Imaginati ce au o extra $ 1000 la 1500 $ pe luna ar face-o pentru tine si viata ta.

În urmatoarele câteva saptamâni am de gând sa se partajarea cu tine prin aceste e-mailuri cum puteti face doar asta. Eu va avertiza ca eu sunt gata sa fie veridic si bont, deci speram ca sunteti pregatit sa-l auzi. Deci, esti gata sa faceti primul pas catre realizarea acest lucru? Începe sa cautati la unele dintre posibilitatile de a face bani pe care le avem chiar aici, pe acest site. A se vedea care dintre ele de vârf interesul dumneavoastra. Daca chiar doriti sa creati o viata de libertate financiara, completati formularul pe cei care vârf your interes si de a primi anumite informatii mai multe.

Aici vine o parte din aceste tocire va spuneam despre. Daca veti citi ultima parte si a decis sa nu exploreze oportunitatile disponibile pentru tine, atunci ai nevoie poate sa te întrebi daca sunteti cu adevarat gata pentru a fi liber financiar, sau daca sunteti înca la un loc în viata ta în care aveti nevoie sa continue sa vorbeasca doar despre, gândim si îngrijoratoare despre dvs. finantelor.

No comments:

Post a Comment