Culege beneficiile reale de afaceri cu American Express, albastru pentru mediul de afaceri

Industria carte de credit a fost harnic În cadrul curtam proprietarului afaceri mici, cu fiecare dintre emitentii încearca sa dejuca planurile de alta parte unde termenii, beneficiile si caracteristici sunt cauza. Unele dintre carti, precum "American Express Blue pentru mediul de afaceri, au adaugat chiar consultanta pentru afaceri si forumuri interactive de afaceri pentru oferta lor în încercarea de a atrage proprietari de mici afaceri pentru trecerea de la personal de afaceri pentru carduri de< credit. Când faceti trecem la compararea carti de vizita credit, veti gasi, probabil ca American Express Blue pentru cardul de credit de afaceri este unul din cele mai multe carduri preferat de credit de afaceri de oferta din piata astazi. Aceasta este de ce:

-Balanta de transfer: Daca ati echilibru de transfer cardul dvs. de credit existent la American Express Blue de card de credit de afaceri, suma transferata poarta o apr scazut 4.99% pentru viata. Daca ati fost utilizând cartea dvs. credit personale, ai putea considera mutarea sumele pe care le plateste în numele afaceri la American Express Blue pentru card de afaceri. Aceasta este oportunitatea perfecta de a împarti afacerea dvs. si cheltuielile de personal.

Oferta-introductiva: Pentru primele douasprezece luni de la a deveni un American Express albastru pentru titularul de credit carte de vizita, puteti plati o aprilie 0% privind achizitiile.

-Acestora: În ciuda faptului ca American Express Blue pentru carte de vizita este de asemenea o carte de recompense, care o desfasoara nici o taxa anuala.

-Low aprilie: Dupa perioada de introductiva, un apr scazut de 11.24% aplica achizitiile realizate cu dvs. American Express albastru pentru carte de vizita.

-Gratie Perioada: American Express Blue pentru cardul de Afaceri ofera o perioada de gratie de 25 zile. Utilizate corect, aceasta va "buy 'va timp suplimentar de pâna la 55 zile: perioadele creditorilor Dvs.' har (adica 30 zile) + American Express albastru pentru gratie perioada afaceri (adica 25 zile).

Într-o coaja de nuca, American Express Blue de carte de credit Business va permite la: rambursarea existente datoriei restante carte credit pe o perioada prelungita de timp, la o rata a dobânzii foarte scazute; aceasta ofera tu un interes împrumut gratuit în cursul de cumparare de 12 luni de 0% perioada apr. introductiv; si îmbunatateste fluxului dvs. de numerar prin interesul perioada de gratie 25 zile gratuit oferit.

American Express Blue pentru cardul de credit Business este cardul logic sa migreze pentru proprietarii de afaceri mici. Compozitia Produsul este mici afaceri sustinere în fiecare privinta. American Express albastru pentru card de credit Business ofera tarife accesibile dobânzilor, recompensele merita, raportarea financiar si de sprijin pentru întreprinderi centru, printre altele. Exista pretioase pic mai un proprietar mici afaceri poate cere pentru din un card de credit afaceri.

No comments:

Post a Comment