Ce este un Cont de Economii si Consemnatiuni?

Cele mai multe persoane la un moment dat în viata lor se va constata ca trebuie un cont bancar în scopul de a gestiona finantele lor. Un cont de economii este chiar mai important, deoarece acest lucru permite titularului de cont pentru a gestiona finantele si sa pastreze economiile lor într-un loc în siguranta pâna când au nevoie de ele. În prezent în Regatul Unit sunt mii de banci si societati de constructii pe care le puteti deschide un de cont de economii cu si fiecare o va oferi ceva diferit<, piata este foarte competitiva.

În mare parte, daca doriti sa deschideti un cont de SB deplina cu banca locala, atunci va trebui sa fie de peste optsprezece ani, dar exista, de asemenea, mai multe optiuni pentru dumneavoastra daca doriti sa deschideti un cont de economii bancare pentru copiii dumneavoastra. Daca doriti sa începeti procesul cererea de deschiderea unui cont de economii banca atunci exista câteva lucruri de care aveti nevoie sa retineti, prin mentinerea în minte aceste lucruri pe care urmeaza sa fie accelerarea prin procesul mult mai repede.

În primul rând, veti avea nevoie de a aduce de identificare pentru a dovedi ca sunteti cine ati spune ca sunteti. Trebuie sa fie rezident permanent al Regatului Unit, astfel va fi nevoie sa va asigurati ca aveti ceva prezenti ca demonstreaza ca aveti domiciliul în Regatul Unit. Cea mai buna forma de identificare ar fi ceva care are fotografie de tine, precizeaza numele dvs. complet si adresa dvs. curenta. Ceva care se potriveste perfect cerintelor lui ar fi o licenta de conducere Marea Britanie.

În zilele noastre puteti începe procesul de aplicare pentru a deschide un cont online banca, ceea ce face întregul proces mult mai repede. Alternativ, poti merge la sucursale bancare locale si discutati cu un membru al personalului care va va purta prin intregul proces, de economii si a creat contul bancar acolo si atunci. Daca sunteti o deschidere pentru copilul dvs., atunci va sunt înca avea nevoie pentru a dovedi identificarea acestora. Ai putea face acest lucru cu un certificat de nastere sau chiar o fotografie tip pasaport.

Dupa ce acest lucru a fost facut sunteti gata de a începe punerea banilor în contul dumneavoastra. Daca sunteti de gând sa deschida un standard de economii contul bancar, atunci ar trebui sa fie constient ca esti înca de gând sa suporte deductions impozit pe venit de economii, cu exceptia cazului aveti un cont gratuit de impozitare. Deducerile nu vor fi extreme, dar vor fi acolo. va ofera posibilitatea de a construi un viitor financiar stabil, si pot facilita o multime de griji care vin cu viata modern. Cel mai bun lucru de facut este de a cumparaturi si de a lua o privire la planurile different ca bancile de oferta locala si decide ce fel de cont bancar de economii este cel mai bun pentru tine.

No comments:

Post a Comment