Cine vor avea grija de treburile tale?

Un Cultivarea Nevoie.

Dementa singur în efectele Regatul Unit jurul 700.000 de oameni potrivit unui raport recent Alzheimer Societate. Acelasi raport prezice ca ca vârstele UK populatia acest numar va creste semnificativ. Prezent 64% din toti oamenii traiesc în îngrijire au unele forma de dementa.

Începând cu 01 octombrie 2007 cetatenii din Anglia si Tara Galilor nu mai poate obtine o putere durabila a Procurorului (APE) a emis. Forma veche a Enduring Procura a fost înlocuit cu un document< nou, denumit Power durabile a Procurorului. Schimbare este mult mai semnificativa decât schimbarea unei scrisori unice în acronim utilizat pentru fiecare.

Schimbarea vine despre ca parte a Capacitatea Mintala Actul 2005. Acest act introduce o noua structura pentru protectia si emanciparea persoanelor vulnerabile care nu sunt capabil sa ia decizii propriile. Legislatiei este bazeaza pe cinci principii cheie:

O dreptul fiecare adult sa faca propriile decizii. Acestea trebuie asemenea presupune sa aiba capacitatea sa faca astfel de decizii decât daca se poate dovedit altfel

O dreptul particularilor sa fie sprijinite sa faca propriile decizii

indivizi O trebuie sa pastreze dreptul de a face ceea ce ar putea fi vazut ca excentric sau neînteleapta deciziile

nimic O facut pentru sau în numele de oameni fara capacitate trebuie în interesul lor

nimic O facut pentru sau în numele persoanelor fara capacitate ar trebui putin restrictive drepturilor lor baza si libertatile.

Ce poate fi Adoptata?

Noul durata Procura (APL) vine în doua parti si este posibil sa aiba fie parte creat separat.

Fiecare document APL trateaza cu o suprafata de protectie diferite pentru individ. Fiecare documente APL trebuie sa fie înmatriculate înainte poate fi utilizata.

Cele doua parti acoperite:

De proprietate si afaceri

Personale Welfare.

De proprietate si Afaceri APL

Acest APL este foarte similara în concept si domeniul de aplicare la putere durabila vechi document de avocat. Aceasta ofera donator capacitatea de a desemna o persoana sau persoanele pe care le avea încredere sa te uiti dupa afacerile financiare.

Acest lucru confera avocat sau avocati la putere sa lucreze în conturi bancare în numele donatorilor, a lua decizii de investitii, se întoarce semneze fiscale si cumpara o proprietate de sedere a donatorului.

APL restrânge în mod automat anumite puteri, în special în ceea ce priveste gifiting a donatorilor activelor. Cadouri care se includ admise;

Cadouri pe o (evenimente obisnuite), cum ar fi zilele de nastere, casatorie, botez pentru persoane, inclusiv rude avocat si a donatorului.

Cadouri o la orice caritate la care donatorului facut sau ar fi fost de asteptat de a face daruri. Valoarea daruri astfel trebuie sa fie rezonabile cu privire la împrejurarile si, în special, dimensiunea mosia donatorului.

Curtea de Protectia are puterea de a autoriza cadouri mai substantiale, daca se considera ca acest lucru ar fi în interesul superior al donatorului. Aceasta poate include forfetara impozitul pe succesiune suma aranjamente de planificare, pentru donatori cu active semnificative.

Avocati sunt limitate de a face unele lucruri în numele sau în locul a donatorului, acestea includ:

O semnarea donator va

O luati pe rolul donatorului ca chirias de viata

O actionând ca un reprezentant personal unei vointe unde donator ca numit as executor testamentar

O sa apara în instanta, în locul donatorului, în calitate de martor

O actioneaza în calitate de administrator, în loc de donator (desi este posibil sa delege functiile mandatar pâna la 12 luni, folosind un act corespunzator, în conformitate cu Legea de mandatar însarcinat cu 1925).

Donatorul poate defini si alte restrictii care putea dori de a aplica în momentul de creare a APL.

Avocatul trebuie sa actioneze întotdeauna numai în interesul cele mai bune donatorului.

Personal Welfare APL

Ca numele pot sugera al doilea tip de APL ca un donator poate au creat este a aborda chestiuni bunastarii personale.

Aceasta permite avocat sau avocati sa ia decizii care pot avea impact profund modul va traiti viata. Acest lucru poate include deciziile pe lucruri, cum ar fi, unde locuiti, care locuiti, cu, cum te îmbraci, ceea ce mancam. Ele pot oferi, de asemenea, sau de a refuza consimtamântul la tratament medical în conformitate cu interesul cel mai bun.

Restrictii

Atunci când o APL autorizeaza un avocat pentru a lua decizii privind bunastarea donatorului personale, anumite restrictii se aplica:

o un avocat va putea autoriza numai de retinere a donatorului pentru a împiedica rau si trebuie sa fie proportionale

O autoritatea de judecata nu se extinde la luarea deciziilor în alte împrejurari decât cele ale caror

O donator nu are, sau avocat rezonabil considera ca donatorul nu are, capacitatea de

O autoritatea este supusa unor conditii valabile în avans "efectuate de catre donator în ceea ce priveste efectuarea sau

O continuare a unui tratament medical

o un avocat poate sa dea sau refuza consimtamântul la eliminarea contabila sau continuarea unui tratament de catre o persoana care furnizeaza

de sanatate o pentru donator, dar acest lucru nu se extinde la refuzul de viata a sustine tratamentul exceptia cazului în care APL

O expres spune asa si este asemenea obiectul orice conditii sau restrictii în APL.

Din nou avocat sau avocati trebuie sa actioneze în donatori cele mai bune dobânzi.

Cine posibilitatea sa creati o APL

Oricine peste vârsta de 18 ani poate crea un APL, acestea trebuie sa aiba capacitate mintale în momentul de creare a documentelor.

Care poate fi un avocat?

Oricine peste vârsta de 18 ani poate fi un avocat exceptia cazului în care creeaza o proprietate si Afacerilor APL, atunci exista o excludere pentru oricine care este o stare de faliment sau fac obiectul unui ordin de faliment intermediare.

Înregistrarea APL lui

Înainte ca un APL poate fi folosit acesta trebuie sa fie înregistrat la Office of Public Guardian si inainte de a fi înregistrata o parte a formularului trebuie sa fie completat de un certificat de furnizor.

Donatorul poate alege care doresc sa fie certificat. Rolul certificat furnizorii este de a certifica faptul ca donatorul are capacitatea mentala si nu a fost sub o presiune nejustificata pentru a seta APL.

Exista doua categorii de furnizor de certificat.

Categoria A este cineva care a cunoscut donator personal în ultimii doi ani.

Categoria B contine urmatoarele

Inregistrati Healthcare profesionistilor (inclusiv GP's)

Inregistrati Lucratorii Sociale.

Independent Mintala Capacitate avocatului.

Un barrister. Solicitor sau avocatului.

Altii certific care de sine pe care le poseda competentele profesionale relevante si expertiza pentru a finaliza detalii în formularul APL.

Membrii de familie donatori nu poate fi furnizorii certificat, nici membrii pot de familie avocati.

Proprietarul, managerul director sau angajat al unei îngrijiri la domiciliu unde donatoare este rezident sau membru de familie oricare dintre mentionate anterior nu poate fi un avocat pentru un APL.

Un partener afaceri sau angajat al unei donator nu poate fi un avocat pentru un APL.

No comments:

Post a Comment