Carduri de ATM-uri medii mai putin de check Writing

În prezent exista unele probleme cu fluxurile de moneda si ca fluxul de bani este accelerat electronic exista mai putine persoane writing controale, în loc sa folosim toate de plastic carti de credit si carduri de ATM-uri, care este un lucru bun pentru retaileri si accelereaza fluxul de bani . Acest lucru ar fi simulate cum mai multi bani din fluxul, însa a fluxului de bani în orice moment este aceeasi si poate chiar mai putin asa cum o vedem asa cum a curs off tarm la alte tari si, din pacate,
Dar, pe de o micro-nivel vedem aici in state mai putin writing controale care accelereaza fluxul de bani, dar înseamna, de asemenea, mai putin vor fi angajati în case de compensare verifica pe unde mai multe mii de persoane lucreaza în fiecare majore din SUA City.

Numarul persoanelor writing controalelor? Da, deci ei au nevoie de mai putin în a verifica dreptul de procesare?

http://www.bizjournals.com/sanantonio/stories/2004/05/17/daily19.html?f=et77

Orice politica în SUA a face cu economia trebuie sa tina cont de furnizare artificiala mai mare de bani cauzate de fluxurile de simpliste plastic electronice ca sunt unul si acelasi în ochii utilizatorului de orice moneda. Se simte la fel si trebuie sa fie înteles si calculate în cu procesul de judeca extinderea sau inflatiei de o economie.

Ce lucruri ai cumparat astazi? Ati utilizarea de numerar reale pentru tot ceea ce ai sau folosesti cardul ATM-uri? Vezi ce spun? Gânditi-va si sa raporteze pentru a ne achizitie de procente, hârtie sau plastic?

No comments:

Post a Comment