Capital de Risc Investitorii

În timp ce a evalua profitabilitatea propuneri de investitii de capital de risc în conformitate cu tehnici bugetului de capital, cum ar fi valorii actuale nete (VAN) si rata interna de rentabilitate sunt utilizate. Trebuie notat aici ca aceste metode sofisticate de utilizare "costul de capital" drept criteriu de a accepta sau respinge o propunere de investitii.

Sub metoda NPV, costul capitalului este folosit pentru discount fluxurilor de numerar viitoare, întrucât sub rata interna metodei ret
Rata minima ceruta a rentabilitatii care o firma trebuie sa câstige pe investitiile sale în scopul de a pastra bogatia prezenta a actionarilor neschimbata si mentine valoarea de piata de actiuni firmei este denumita în continuare "costul de capital". În contextul de evaluare a proiectelor de investitii, costul de capital face referire la rata de actualizare folosita pentru a evalua oportunitatea de a propunerilor investitii.

Costul capitalului joaca un rol esential în sfera deciziilor bugetare de capital. Se serveste ca un fundament important pentru evaluarea financiara de noi propuneri de investitii de capital. De exemplu, costul de capital comparatie cu rata actualizata a reveni sa stabileasca daca proiectul propus îndeplineste una dintre standardele minime acceptabile. Rata preconizata a întoarce la un proiect trebuie sa fie mai mari decât costul de capital.

Daca costul de capital al unei firme este cunoscut, este posibil sa faca o estimare corecta a valorii de riscuri care este implicat în proiecte de investitii al companiei. De exemplu, daca o firma a fost obligata sa plateasca mai mult decât cursul pietei de interes, pentru a obtine fonduri de la investitorii, aceasta ar arate investitorilor ca rata câstigurilor a firmei is moderata or less si ca firma a limitat oportunitatile to develop în viitor.

No comments:

Post a Comment