Vrei sa stii cât de anuitate este în valoare?

Daca aveti o anuitate prin munca ta, felicitari. Multe persoane nu sunt atat de norocos. Cu toate acestea, astazi vremuri grele economice, fiecare banut pe care o puteti salva apropie de vârsta pensionarii, este foarte important. O anuitate este una dintre cele mai bune moduri de a maximiza economiile si randul platile finale în niste bani grava. Întrebarea la care multi oameni doresc un raspuns sunt "cât este în valoare de anuitate mea?" Aici sunt câteva sfaturi simple pentru a va ajuta sa gasi
# 1 stabilesc modalitatea de anuitate va fi platit

Veti fi în masura sa ia plata unei sume forfetare sau va luati platile lunare? În majoritatea cazurilor, veti obtine bani mai mult, daca luati o plata lunara. Totusi, unele persoane doresc sa puna mâna pe toate de numerar pot cât mai repede posibil. Un lucru sa ia în considerare este obligatiilor fiscale indiferent de alegere pe care le faceti. Un calculator de anuitate va poate ajuta sa afli cat de mult veti obtine în fiecare luna sau în sume forfetare dupa impozitare. Cel mai bine este sa contactati dvs. fiscale profesionale, precum si pentru a vedea care optiune sugereaza sa reduca la minimum raspunderea dvs. fiscale.

# 2 Cat Ai platit în anuitate?

În timp ce acest lucru poate parea destul de simplu, cele mai multe persoane nu a putut da un numar exact. Tu ar trebui sa tina evidenta echilibru, inclusiv orice schimbari în strategiile de investitii sau retrageri de devreme. Nu toate anuitati permite retragerile timpurii, iar unele va avea o perioada de asteptare înainte tu poti lua bani daca iti parasesti jobul. Prin urmarirea fiecare depozit, va pot asigura de asemenea ca nu exista greseli facute sau banii care lipsesc.

# 3 Verificati legile care guverneaza casatorie, divort, si anuitati

Fiecare stat are propriile reguli care reglementeaza plata acestor fonduri. Unele state jumatate atribuire a unui sot divortat dupa zece ani de casatorie. Daca s-au casatorit pentru mai mult de zece ani, sotul / sotia dvs. poate obtine o jumatate de plata în fiecare luna daca acesta a fost comandat în timpul divortului. Asigurati-va ca ati înteles legile care guverneaza casatorie, divort si anuitati, sau ai putea gasi primiti bani mult mai putin decat ai crezut.

În încheiere

Cel mai bine este sa contactati compania care se ocupa de anuitate dvs. cu orice întrebari ati putea avea. Cele mai multe companii va furniza un numar de automate care poti apela 24 de ore pe zi pentru a afla echilibrul si plati anticipate. Veti primi, de asemenea declaratii lunare sau trimestriale. Pastrati toate acestea, deoarece poate veni la îndemâna în viitor.

No comments:

Post a Comment