Lege si agentiile Report de consum

Legile au fost facute pentru a ajuta oamenii justitiei aduce în viata lor, si este încalcare a acestor legi ceea ce face o persoana care trece prin moment dure. Comisia Federala pentru Comert (FTC) conceput legile care asigura dreptul persoanelor de a obtine, sa mentina si utilizare a creditului. Dar legile nu promit tuturor un credit. Este doar garanteaza faptul ca toata lumea este egala în materie de probleme credit.

FTC este, de asemenea, responsabile pentru corecta eventualele greseli de
Datorita inspectia juridica de rating de credit de multe companii, acesta este sfatuit sa mentina un rating bun. Evaluarea Said este inspectat de fiecare data când aplica pentru:

- Credit

- Ocuparii fortei de munca

- Asigurari

- Contracte de leasing

Toata lumea depinde de istoriile lor de credit, în special în cazuri de afaceri creditului. Companii, bazat pe istoricul de plata credit, va acorda sau respinge cererile. Prin urmare, este responsabilitatea oamenilor pentru a mentine un istoric pozitiv si corecte de plata de credit, prin revizuirea din când în când raportul lor.

De obicei, problemele legate de credite aparea ca urmare a:

- Pierderea temporara a veniturilor

- Sudden boli

- Erori de computer

Rezolvarea de probleme posibile greseli de credit poate dura ceva timp si o multime de rabdare. În scopul de a stabili YOW raportul dvs. nu va trebui sa treaca oricaror încercari dificile. Dvs. de plata istorie de credit este înregistrata într-un fisier sau, fie un raport. Aceste dosare sunt pastrate în conditii de siguranta de catre agentiile de rating (consum de Raportare agentiile), cum ar fi un Biroului de Credit. Tu cu siguranta va avea un dosarului de credit în oricare dintre aceste agentii CRA daca aveti vreodata aplicat pentru un credit, un cont gratuit, un credit de nevoi personale, o asigurare (de orice fel) sau un loc de munca.

Înregistrarea creditelor contine informatii despre venitul dumneavoastra, sursa de ea, datorii si întreaga ta plata credit de istorie. De asemenea, arata daca ati fost vreodata implicat în activitati criminale, au dat în judecata, arestat sau daca aveti depusa de faliment.

Garanteaza ca oamenii legii vor beneficia de un tratament egal, fara a tine seama aspecte precum sexul, rasa, statutul marital, de religie, vârsta sau origine nationala.

Targul de Credit Reporting Act lui (FCRA) de munca principal este de a garanta ca toate agentiile de rating aduce informatii credibile si corecte la orice întreprinderilor care o cer atunci când evalueaza cererea cuiva.

Aveti dreptul ca Fair Credit Reporting Act membre, care este de a obtine o copie a raportului credit ori de câte ori îl solicita. Acest exemplar al raportului credit trebuie sa includa toate informatii din dosarul dumneavoastra personale în momentul când îl solicita. De asemenea aveti dreptul sa cunoasca numele companiilor sau cineva care a solicitat raportul dvs. credit în ultimul an pentru alte scopuri sau în ultimii doi ani în scopuri de munca.

Daca o societate refuza cererea dumneavoastra, acesta are obligatia de a furniza numele si adresa completa a CRA au contactat si motivul de a refuza cererea. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a raportului dvs. de credit, atunci când cineva respinge cererea dvs. datorita continutului raportului credit în sine sau din cauza unor informatii furnizate de catre CRA. Trebuie sa va cererea în termen de 60 zile de la primirea notificarii de respingere.

Având în vedere situatia ca sunteti complet în datorii, ati gasit mai bun ajutor alaturi de noi. , Putem si vom stabili datoriile în usor de plata ratelor lunare. Suntem aici pentru a va asigurati ca ati devenit o datorie individuala liber. Localitatea este cel mai sigur, mai rapid si mai fiabil pentru a deveni datorii liber. Înscrieti-va gratuit prin intermediul site-ului nostru si de a primi ajutor profesionist.

No comments:

Post a Comment