Ce FHA-Cu Scorul dvs. de credit

Stiati împrumuturi FHA a fost în jur din 1935? Ca este destul uimitor daca credeti despre it, acest tip de împrumutul a fost în jurul de dreptul dupa Depresiune "Mare." Asemenea un beneficiu adaugata a FHA este ca nu are cerintele de credit scor. Cu piata creditare actuale si strângeti sus pe credit scoruri it a face perfecta deoarece sa se uite la un împrumut FHA. Functie de unde tu esti gând sa cumpere va determina suma creditului max puteti obtine cu FHA. Da, împrumuturi FHA au limitele împru
Secundara Piata credit Scor Necesitati

Cu toate foreclosures întâmpla, bancar a facut modificari la ceea ce tip de împrumuturi vor cumpara. FHA nu are o cerinta scor de credit sa asigure un împrumut FHA, dar bancile care cumpara împrumuturile fac. De exemplu, majoritatea creditorii garanteze împrumuturi lor, si apoi vând le pe ceea ce se numeste piata secundara. Aceasta este o piata în care bancile cumpere si sa vânda credite ipotecare. Actualul cerinta scor de credit cu aceasta piata este un scor 580 de credit. Deci, daca tu ai acestui tip de scorul de credit, s-ar putea califica pentru credit ipotecar FHA.

Acestui tip de scor nu este considerat cel mai bun de scoruri, ci ati putea obtine un credit ipotecar fixe 30 ani. Rata dvs. de interes va fi mai mare, deoarece voi scorul de credit, dar este mai bine decât închirierea. De obicei scoruri credit de peste o 680 este considerat un credit bun, asa ca, daca s-au mirat, ca este unde ar trebui sa fie.

Aici este o defalcare scor de credit pe "FICO Meu."

* Excelenta: peste 750 de

* Foarte bine: 720 sau mai multe

* Acceptabil: 660 - 720

* Nesigur: 620-660

* Risc: mai putin de 620

Avantajele FHA

Evident avantajul mai mare FHA este puteti obtine finantate cu scoruri de credit destul de reduse. Nu aveti nevoie de istorie credit de mare, încât este necesara în împrumuturi conventionale. Iata câteva scoate în evidenta sa obtina un împrumut de FHA.

- 3 linii de credit raportare privind raportul dvs. de credit în buna rânduiala pentru ultimele 12 luni

- Daca nu aveti nici un credit, FHA necesita 2 de plata luna ipotecare in banca dupa inchiderea

- Bun 12 luni de închiriere istorie

- 2 ani de munca istorie.

- Puteti conta colegiului, istorie de munca, subscriptorii place sa vad ca ai absolvit, si lucreaza în profesie studiat.

- Doar 3% jos plata, puteti utiliza Down Asistenta Plata în locul acestui.

- Nr scor de credit cerinte

- 30 ani fixe ipotecare

- Tarifele competitive

FHA nu este numai pentru persoane fizice, cu credit rau. Acest împrumut este pentru persoanele cu credit buna precum. Daca aveti un scor de 720 de credite, si nu vreau sa las o gramada de bani, ea face perfect, deoarece pentru a merge FHA, atâta timp cât sunteti încercarea de a cumpara, în limitele de împrumut FHA.

Daca sunteti în piata sa cumpere, si nu sunteti sigur unde Scorul dvs. de credit standuri, afla. Trageti o copie a raportul dvs. de credit cu scoruri credit. Un consumatorii educat salveaza pe ratele dobânzii si termeni.

No comments:

Post a Comment