Bancilor si fara abonamente Overdraft - De ce Exista doar un singur

Congresul a dat industriei bancare de peste 700 miliarde dolari în fonduri salvare, în 2008. Loc de trece unele dintre ca economiile pe clientii lor, bancile au crescut onorariile lor overdraft timpul un timp de recesiune pentru prima data în 40 de ani. Si totusi, exista doar singur loc în Statele Unite ca nu percepe comisioane overdraft pe un cont verificare. Ce este, nu o practica obisnuita la banca si fara abonamente descoperit de cont, si cum puteti obtine chiar si cu banca ta?

Profitabil
Bancile nu vor opri la perceperea de taxe neloiale, deoarece taxele fac bancile o gramada de bani. Costul median de o overspending greseala a fost 27 dolari în 2008, si industria rake la aproximativ 29 miliarde dolari din taxe descoperit de cont pâna la sfârsitul anului.

Usor de vina

Este dificil sa apere un sistem pe baza de "comportament rau". Facând-o situatie de taxa de overdraft vina clientului, cei mai multi oameni simt vinovat suficient sa credem ca banca este justificata. Ce acestea nu realizeaza este ca au capacitatea pentru plata lor sa fie negat. Aceasta nu ar fi un lucru bun pentru controalele, dar pot sa-ti imaginezi cat de mult probleme si bani s-ar economisi prin care au doar un card de debit scazut, daca nu aveti suficienti bani în contul dvs.?

Tehnice camuflaj

Bancile sunt cere prin lege sa ti spun ce taxele va vor taxa, si când le vor taxa. De fapt, acestea dau fiecare client unui acord scris cu toate informatiile sa semneze înainte de a deschide un cont. Dar aceste acorduri au atât de mult încât nu cei mai multi oameni citesc prin ele, si taxele mari de descoperit de cont, de obicei, vin ca un soc în total.

Cum sa obtine chiar

Nu lasati bancile sa profite de tine, cu taxe de descoperit de cont. Ia educat prin luarea de timp pentru a citi prin acordul care le-ati semnat cu banca. Veti gasi, probabil ca nu ca complicate sau ca plictisitor ca ai crezut. La urma urmei, e vorba de banii dumneavoastra. acorduri Multi au Titlurile sectiunilor într-un font bold a face mai usor de a gasi informatiile pe care le cautati.

Daca exista ceva ce nu întelegeti, puteti apela dvs. bancar si sa le cereti despre ea, sau puteti merge online si face unele de cercetare. Uitati-va la modul în care programele protectie descoperit de cont de munca si în cazul în care programul bancii dvs. ar merge bine cu stilul tau de viata si cum va cheltuiti banii.

Si în sfârsit, sa fie asigurati-va ca adresa de la lucrurile care te fac inconfortabil. Adresati-va bancii dvs., daca este posibil pentru a schimba aceste practici. Daca acestea nu sunteti interesat în a ajuta tu, cel mai jignitor il poti face este muta afacerea dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment