Legaturile noi afaceri în România indica entuziasm crescând pentru certificatele de depozit

În aceasta saptamâna a fost anuntat ca Bombay Stock Exchange (BSE), în Mumbai va avea o participatie la 26% în stat multi National de Bursa (NMCE) pentru a contracara cresterea rapida a marfurilor Mumbai Exchange (MCX) si National Indian Schimb de marfa si derivate (NCDEX). Aceasta evolutie este interesant ca aceasta precede adoptarea finala a actului indian recipise de depozit, care va transforma agricultor si lantul de aprovizionare de finantare în România.

Practic, prin aceasta afacere, NM
Un alt organism de stat, Depozitare Centrale Corporation of India (CIAC), detine o participatie de la 26% în NMCE, ceea ce înseamna grupul participatia noi va avea o excelenta oportunitate de a adauga infrastructura de depozit la oferind NMCE. Pune pur si simplu, NMCE pare a fi asigurarea functiei schimb, BVB tehnologie si CIAC infrastructurii de stocare fizice.

Sa ne imaginam ne sunt câteva luni în viitor si cravata în sus este completa si Indian recipise de depozit act a fost trecut. Ideea ar putea fi faptul ca va fi capabil sa livreze marfuri într-un depozit CIAC, care vor emite o primire depozit electronice care pot fi apoi fie tranzactionate la NMCE sau folosite ca de securitate pentru a creste finantarea cu banca.

Toate aceste Vestea buna pentru împrumuturile garantate si finantarea comertului structurate (în afara bilantului foi de creditare) din India. Deoarece o confirmare de primire depozit poate fi folosit ca garantie pentru împrumutul, aceasta faciliteaza presiunea asupra bilantului un comerciant,. Aceasta elibereaza de mai multe resurse pentru comerciant de a utiliza în alte moduri, adica aceasta adauga lichiditate în sistem.

Recent, a fost raportata în presa nationala indian care vrea sa CIAC oportunitati de pârghie de la dreptul de a ajunge sai din întreaga India. Vrea sa educe comunitatea fermierilor asa ca va intelegem cum sa folosim de gestionare a riscului de marfa si certificatele de depozit.

Odata cu ESB NMCE-CIAC cravata-up este completa, gruparea nou va fi în masura sa ofere un sistem care este cuprinzatoare, care serveste nevoile comerciantilor si producatorilor, cât si care va oferi noi oportunitati de finantare pentru firmele de comercializare atât intern cât si international .

No comments:

Post a Comment