Bani nerevendicate Arizona Totaluri 400 milioane $

Mentionarea din Arizona si apusuri de soare pitoresti desert si pereti multi-hued din Grand Canyon pop, de obicei, pentru a capetele oamenilor lui. Adevarat, Arizona cactus gigant Saguaro si orizonturile zimtate rivale unele dintre perspective ale lumii cel mai bun natura, ci exista o mult mai mult catre stat a 48 decat pare. Câteva fapte mai putin cunoscute,: Arizona este acasa, la Petrified Forest, a sarpe cu clopotei beautiful creasta cu nasul, în pericol Apache Trout (gasit doar în stare), s
Jane Tressler, la a primit o scrisoare de la Departamentul de venituri din Arizona, a fost clueless despre proprietate nerevendicate. "Am primit aceasta scrisoare si a fost foarte mirat de ce Departamentului de venituri meu ar avea nevoie de numarul de securitate sociala." rezident Arizona spus. "A fost mi-a spus am avut eventual unele nerevendicate de proprietate. Am fost rafturi creierul meu încearca sa se gândeasca ce ar putea fi, însa am venit cu nimic ". Dupa personal de gând sa Departamentul Venituri sa vada daca o scrisoare fost pentru reale, Tressler fost surprins ea sa datorat într-adevar bani nerevendicata de la 10 actiuni din stoc Metlife neamortizate în valoare 63 dolari fiecare. "Sase sute treizeci de dolari, si asta e OK!" striga proprietarul o data pe îndoielnice bani nerevendicate. Exista mai multe persoane acolo ca Tressler, în functie de Daniel Corcoran al Departamentului de Arizona Venituri nerevendicate de proprietate Division.

În aceasta zi si de vârsta a internetului, calculatoarele mai multe miez de start, si PDA-uri, care face totul scurt de încalzire resturile dvs., s-ar putea gândi viata ar fi mult mai organizate. Instrumente mai multe si mai noi gadget-uri au la dispozitie toate acestea, lucrurile mai trebuie sa ne gândim si mai complicata viata noastra obtine. Acest lucru ar putea cumva cont de peste 400 milioane dolari în bani nerevendicate de stat din Arizona se stinge în proprietate nerevendicate Divizia de Arizona Departamentului de venituri.

proprietate nerevendicate include active financiare cum ar fi uitat de conturi bancare, cecuri uncashed, asigurare nerevendicate si beneficiile pensionare, stocurile si dividendele stoc, chiar si în conditii de siguranta continutul Seif ai caror proprietari nu poate fi gasit. The nerevendicate dreptul de proprietate în Arizona cere ca acestea sa fie transformat-over la stat, daca nu returnate proprietarilor lor de drept dupa o perioada obisnuita de 3 ani. Veniturile sunt apoi detinute de catre stat ca bani nerevendicate rambursabile în orice moment, dar daca ai avut bani Arizona nerevendicate în numele tau, nu ar fi o vrei acum? Utilizarea tehnologiei de azi sa lucreze pentru tine si afla daca esti datora bani nerevendicate de proprietate chiar fara a face o excursie in centrul orasului.

Daca stiti unde sa te uiti, faci o on-line de cautare de bani nerevendicate, poate fi rapid, usor si simplu. Cheia este de a învata din Arizona expertii bani revendicate si punerea lor în tacticile la actiune pentru a ajuta la localizarea pierdut banii.

No comments:

Post a Comment