Cresterea Finante - Dos Si Interdictii Explained

La finantarea moment este relativ usor de a obtine dar nu va fi întotdeauna cazul. Deci, multi creditori publicitate serviciilor lor ca poate fi destul de confuze. Pentru a gasi cele mai bune oferte este întotdeauna de bune practici pentru a face cumparaturi în jurul si sa le compare. Concurenta pe piata finantarea este imens. Ratele diferite, conditiile si oferte sunt disponibile, prin urmare, poate fi cel mai dificil de a alege cel mai potrivit nevoilor tale. consiliere Obtinerea profesionala
Daca aveti îndoieli grave despre care împrumut de a aplica pentru a vedea contabil si solicitati pentru recomandarea sa impartial. Indiferent unde mergi pentru finantarea în care creditorul avea nevoie de o multime de informare a ajuta decide daca va fi posibil sa se acorde un împrumut. Daca aplicati la banca dumneavoastra acestea vor fi deja considerabil informatii despre afacerile dumneavoastra, dar va necesita în continuare informatii detaliate referitoare la scopul împrumutului.

Daca aveti nevoie de un credit pentru finantarea unui temporar problema fluxului de numerar, sa efectueze îmbunatatiri la sedii, echipamente de cumparare noi fie pentru orice motiv de afaceri alta parte, creditor va cer informatii privind modul în care acesti bani sa fie cheltuiti, si ce beneficii va aduce pentru a va de afaceri. Mai important, creditorul va avea nevoie de asigurare ca sunteti în pozitia de a rambursa împrumutul în perioada convenita la termenele convenite. Nu exista nici un punct în a merge la un creditor, caciula in mana, cu nici o pregatire de a asigura un avans. Nu veti fi succes.

Va trebui sa furnizeze informatii detaliate pentru creditor, care da o imagine fidela a viabilitatii si starea financiara a afacerii dumneavoastra. Acest lucru va permite creditorului sa evalueze cererea dumneavoastra, sa analizeze propunere si de a discuta aceasta chestiune cu voi. Informatiile de mai jos este minime care vor fi solicitate de catre creditor -

Motivul pentru împrumutul solicitat.

Cum crezi ca a împrumutului va îmbunatati afacerea dumneavoastra.

O copie a dvs. de plan de afaceri.

Cum va propuneti sa ramburseze împrumutului.

Perioada pentru care aveti nevoie împrumutul.

Detalii de orice alte împrumuturi sau descoperirile.

Profitabilitatea istorice ale afaceri.

Copie dvs. ultimului Anului Conturi Sfârsit.

Împrumutatorului va cel mai probabil necesita unele fel de securitate împotriva împrumutului. Alte întrebari despre afacere poate fi solicitat. De exemplu, este împrumutul adevarat necesar? Este procent dvs. istorice profitului acceptabile? Plus alte întrebari cautarea. Trebuie fiti pregatiti pentru aceste întrebari si au toate informatiile disponibile.

La aplicarea pentru finante, sau, pentru care conteaza, orice relatii alte cu institutiile financiare este întotdeauna politici bune sa fie încrezatori, în control si deplin conversant cu toate detaliile. Întotdeauna asigurati stii toate termenii acordului împrumut înainte Tu definitiv angajeze la acesta. Daca în îndoiala, întrebare termenii si conditiile pentru a vedea daca ele pot fi schimbate sau modificata. Alt punct important atunci când solicita un împrumut este sa constructiv si critic analiza ce ai nevoie de bani. Întrebarile la te întrebi sunt: -

Pot gestiona sa fac ce vreau fara vedere creste împrumuturilor meu?

Am adevãr nevoie sa efectueze planurile acest moment?

Exista o alternativa pot folosi?

Va fi mai bine sa asteptati pâna I sînt înãuntru o pozitie financiara mai sigur?

Va o reorganizare a afaceri permite mine sa efectueze planurile mele fara îndatorarii suplimentare?

Când împrumuta bani, ca toata lumea stie, acesta va costa bani, chiar daca îl plateasca înapoi destul de repede. Este evident mai sensibila a evita aplicarea pentru un împrumut daca toate parametrii sus nu pot fi îndeplinite atunci când sunteti considerare posibilitatea împrumutului afaceri.

Exista momente in care împrumuturi poate fi extrem de valoroase si utile, mai ales în cazul întreprinderilor de dimensiuni mari. O afacere de mic este destul de diferite si suplimentare precautie ar trebui sa fie utilizata înainte de a merge de-a lungul ruta respectiva. Plata dobânzii la un creditor scade profiturile si ar putea sa fie mai bine utilizate pentru a construi afacerea dvs., în acelasi timp, reducerea costurilor generale dumneavoastra.

Oamenii în întreprinderile mici, rareori, au timp sa efectueze o astfel de activitate detaliate în pregatirea documentatiei pentru o cerere de împrumut din cauza alte presiuni. Daca credeti ca un credit este singurul mijloc trebuie sa aveti toate informatiile la degetul sfaturi atunci când se aplica mai întâi. Ea poate fi posibil pentru contabil dumneavoastra sau alta persoana calificata, sa faca acest lucru pentru tine, dar nu este mereu practic.

No comments:

Post a Comment