Tocmeala: Da-te o marire de salariu

Tocmeala a fost un mod de viata pentru domnul B. Stiam ca domnul B, deoarece fiul sau a fost unul din prietenii mei. Profetiile lui au fost numeroase, inclusiv în ceea ce privea natiunile din jur si toate acestea au fost îndeplinite.

tocmeala jenat mult prietenul meu, dar nu sa deranjat dl B. El a fost economisirea de bani.

Domnul B a fost o minune. dezgust Lui pentru plata retail a fost atât de înradacinat el ar negocia la locale

restaurant fast food. Nu este atasat la acest om de sâ
ceas cu interes ca el a lucrat magia lui cu un pret de retail.

Daca ati fost acolo acest lucru este ceea ce domnul B. ar fi învatat:

Fii la comanda. Simtiti-va confortabil în procesul de negociere. Aceasta va dura practica. Start intr-o arena unde tocmeala este o practica comuna si acceptate. Du-te la o piata de vechituri sau swap întâlni. Te distrezi de învatare pentru a discuta cu oamenii te gasesc acolo. Dupa ce ati honed de calificare puteti avea încredere cum va mutati la tocmeala în care practica este mai putin obisnuita.

Niciodata nu fie multumit cu pretul marcate. Sunteti in cautarea unui compromis. Orice compromis frunze de bani în buzunar. A se cearta pentru nimicuri decente pot creste puterea sa de cumparare cu 10-20%. Asta este ca obtinerea unui ridice 15-25% în salariul dumneavoastra.

Întotdeauna negocieze sus. Acest lucru poate parea evidenta, dar multe de negociator a platit prea mult. Alege un pret scazut de la început. Tu nu incep de la pretul sunteti dispus sa platesc. Daca o faci, o data tu mentionam pret ati terminat. Începe cu un mic, chiar ridicol, suma. (Acest lucru poate fi cea mai dificila parte, dar uita de jena. Obiectivul tau si scopul este de a obtine numai ei angajate.)

Pe masura ce se certa face cresteri în pretul mic. Nu stii niciodata cand el sau ea va accepte. Exista nici un sens în plasarea de bani pe masa ai putea au plecat în buzunar.

Niciodata nu renunt. A se pastra la ea. Asigurati-va ca mergeti în negociere proaspete. Nu te prost de catre gândire sunteti prima persoana care corespunde inteligenta acestui vanzator si asa ca el nu are experienta. Tu nu trebuie sa dea chiar un indiciu esti slabirea. Un vânzator buna poate reticenta miros si oboseala.

Dress parte. Exista haine sa poarte la munca, la uzura la biserica, si apoi sunt haine sa poarte, atunci când magazin. Vrei sa fie confortabil si nu doriti sa apara sa aiba bani. Poti fi mai eficiente daca te uiti ca pretul pe care îl ofera este cu adevarat tot ce îsi poate permite.

minimalizeaza niciodata calitatea sau oportunitatea de a elementul dorit. Daca elementul este bun de ce îl vrei? Ai nevoie de a minimalizeze pretul elementului. Vrei elementul, nu doar la pretul pe care sunt cer. Acesta poate fi o idee buna sa mentionam ce l-ati vazut alta parte pentru mai putin. Cu toate acestea, acest lucru se poate intoarce impotriva daca elementul este cu adevarat unul de un fel. Fiti atenti, numai un vânzator total neinformat nu vor fi constienti de lipsa de elementul sau.

Faceti o negociere doua tocmeala singura cale. Nu doriti sa introduceti un razboi de oferta cu o persoana terta. Acest lucru poate provoca doar pretul final sa fie mai mare.

Sa selectati un punct pentru a opri. Din moment ce ai avut un pret în minte, înainte de ati început, niciodata nu ar trebui sa plateasca mai mult decât un element de pret ati stabilit pentru tine. Trebuie sa fii pregatit sa pleci daca negociere nu te poate pretul pe care îl doriti. Aproape nimic nu este mai eficienta decât de mers pe jos de la o negociere prelungita în care vânzatorul are atât de mult timp investit. Vei fi surprins cât de des va fi chemat înapoi pentru o alta runda de tocmeala.

Acum du-te face dl B mândru. Ia sa lucreze saving tine niste bani si folositi-l la plata în jos

your datoriei.

No comments:

Post a Comment