2 modalitati de a pune bani copiilor sa Locul de Munca

Recent am fost de partajare strategii de impozitare legate de obtinerea copiilor în joc si pe statul de plata dumneavoastra. Acum, ca v-ati pus copiii la munca, urmatorul pas este de a pune banii lor sa lucreze!

Exista mai multe moduri copiii dumneavoastra puteti pune banii lor pentru a lucra. Aici sunt doua dintre cele moduri:

# 1 au copii dvs. Platiti pentru auxiliare acestora

parintii mai Un lucru de acord asupra este ca copiilor poate fi costisitoare! Toate extra aduna - sport, lect
Ce-mi place despre aceasta strategie este reduce impozitele meu si da copiii mei experienta de viata reala de gestionarea finantelor proprii.

# 2 au copii dvs. Fondul un IRA Roth

De obicei, copiii nu trebuie IRAS deoarece, pentru a face o contributie la o IRA, proprietarul IRA trebuie sa fi realizat venituri. , Deoarece majoritatea copiilor nu trebuie realizat venituri, un IRA nu este o solutie.

Atunci când au afaceri your angaja copiilor vostri, nu numai ca nu aveti posibilitatea de a reduce impozitele, dvs., dar ati creat, de asemenea, posibilitatea pentru copii de a contribui la un IRA. Dupa ce copiii au obtinut venituri, care sunt eligibile pentru a contribui la un IRA.

În majoritatea cazurilor, mi se pare ca o Roth IRA este un potrivi mai bine pentru copii decât o traditionale IRA. Unul dintre motive este ca distributii dintr-un Roth IRA sunt duty-free. Intr-o traditionale IRA, distributiile sunt veniturile impozabile. Aceasta înseamna ca toate veniturile câstigat în o Roth IRA nu va fi impozitat! Desigur, regulile de a IRA Roth trebuie urmate pentru a primi acest tratament, dar mi se pare ca cea mai mare parte a timpului, regulile IRA Roth sunt mai usor de urmarit decât cele de IRA traditionale.

Puterea de timp, este foarte mare în aceasta strategie, deoarece chiar modest, contributiile la o IRA Roth la o vârsta frageda poate ajunge la un echilibru substantiala de timp copiii dumneavoastra sunt, chiar si doar vârsta mijlocie! Adaugati la aceasta caracterul duty-free de a IRA Roth si este usor de înteles de ce aceasta strategie poate fi atât de puternic, pentru copiii dumneavoastra.

Îmi place un alt motiv a IRA Roth, pentru copii este ca exista mai multe exceptii de la pedeapsa cu retragerea timpurie (care poate face Roth câstigurile IRA si contributii impozabil). Aceste exceptii ofera posibilitatea de a-va copiii sa ia distributiile fara penalitati cu mult înainte de a ajunge la vârsta pensionarii.

No comments:

Post a Comment