Feriti-va Ultimele Investirea iar Capcane Trading

Desi majoritatea dintre noi, investitorii cauza ca este, au fost lipit la CNBC si ecrane alte pentru informatii si explicatie despre ce se întâmpla cu pietele, nostru 401 (k) si IRA, a existat o crestere activitate pe partea case de brokeraj promovarea instrumente tranzactionare si noile oferte. Investitorii BEWARE! Într-o piata urs ca acesta, brokeraj joaca natural investitorilor "frica si dezamagire de care ofera" mai bine "si" mai sofisticate ", instrumente, ascunde intentia lor de meserii ma
Permiteti-mi începem cu de screening. Dupa verificarea peste zece platit si drum liber unealta de screening pot rezumatele ca acestea va ofera atât de multe optiuni, care va confunda siguranta mai mult decat ajuta. Si ce rost are so faca, daca aveti instrumente, dar nu are cunostintele despre cum si ce sa caute aici? Educatia cautare oferite este rudimentara predare tine sa execute o cautare pe scazuta P / E, dividendul buna obtinându, companii high crestere. Deci Screener extrage doua firme necunoscute care se potrivesc ecran. Ati investi in ele fara a cheltui timp pentru a citi financiare, raportul anual, mesaj boards si info pe internet? Pai, nu, deci atunci sunteti înapoi la patrat zero. , Cu sau fara Screener faci temele. Cu toate acestea, daca ati investi blindly si de a lua noroc, face a doua oara, pierdut de investitii în toate elementele sale, va uita de Screener pentru totdeauna.

Ce despre programele înapoi de testare? Toate suna bine, pâna îti dai seama ca trecutul nu prezice viitorul. Imaginati ca sunteti sedintei confortabil în fata computer în august 2008. Stii ca a existat acest crizei financiare looming, dar Fed este ocupa cu ea. Raciti. Tu decizi a testa înapoi unele strategie, fie ea în optiuni, futures sau orice alt instrument. Majoritatea probably tu va fi seeing o prejudecata taur functie de modul departe înapoi te duci la datele sursa dvs. în tester spate. Pai, ghici ce? Testerul spate nu detine informatii cu îndraznesti astfel de consecinte care ar veni în cele doua luni înainte si va va face informatii bazate pe intrarile gresit. Testerilor spate si a statisticilor din spatele unor astfel de programe au jucat o festa urâta tuturor acestor investitori sofisticati, de asemenea, inclusiv doctorat financiare încercarea de a pacali pe piata prin intermediul arbitrajului statistice, cutie neagra, comercializare algoritmica si asa mai departe si asa mai departe. Ce testarea înapoi va face unui investitor este setat el ei pentru un Lebedelor "Neagra" eveniment, ca este necunoscut necunoscut, sa piarda trilioane de dolari ca se întâmpla acum.

Si nu în ultimul, beware produsele nou înclinate. Optiuni si contracte futures am sa spun. Cea mai mare parte a produselor comercializate si casele de brokeraj ofera multe moduri mai bine sa scapi de mare! Si ei taxa prea mult pentru ceea ce le ofera. Am semnat si utilizate peste case de brokeraj cinci pâna la afla ca doar unul dintre ele ca am fost client al nu aduce valoare. comisioane Nu numai în echitabila si dezvaluite, dar si în educatie si îngrijire a bazei de clienti lor care le furnizeaza. Altii face va simtiti confortabil si confortabil si încarcati patru ori ce tu asteptat sa plateasca. de marketing creative si prezentarea Eu numesc aceasta.

Acest post nu este sa bash brokeraj directa, ci sa punctul mai multe despre capcanele acestea sunt înfiintarea investitorului regulate si speriat. Nu cadeti pentru ei! Fa-ti temele, pune întrebari si de a începe mici pentru a afla în cazul în care truc este. Bun de comercializare si de investire si doresc toate cel mai bun!

No comments:

Post a Comment