De ce am nevoie de check Prelucrarea ACH pentru afacerea mea?

Capacitatea de a accepta plati on-line este de o importanta critica pentru majoritatea proprietarilor de afaceri pe Internet. În mod specific, fiind în masura sa accepte Visa si MasterCard sunt considerate de prima importanta.

Totusi, ACH sau e-control este o alta solutie de plata foarte important, care este în cea mai mare parte, pe scara larga de catre proprietarii uitat peste cele mai site-ului.

ACH standuri pentru automat Clearing House. Reteaua ACH fost înfiintata sa functioneze ca un< transfer de înalta securitate la nivel national fondurile electronic si sistemului de compensare, în Statele Unite. Cu peste 20.000 de institutii financiare, 3.5 milioane de întreprinderi, iar 115 milioane de persoane deservite, privind reteaua ACH acte un inestimabil serviciu de transfer de fonduri. O gama larga de plati electronice se pot face ceea ce permite institutiilor, agentiilor guvernamentale, organizatii non-profit si de pe linia vinde un mijloc sigur si de incredere a colecta si a trimite fonduri.

Ca un proprietar de Internet ACH principiu, permite clientilor sa plateasca pe site-ul dvs., pur si simplu prin introducerea numarului acestora cont curent (la fel ca un card de credit). Fondurile sunt apoi debitata la un cont de depozit si prin cablu direct la contul dvs. bancar corporative pe o saptamâna oriunde in lume de care aveti nevoie.

Cele mai multe solutii e-verifica, de asemenea, veni cu ce este cunoscut ca un terminal virtual care va permit sa proces de manual a verifica on-line prin intermediul unui terminal care poate fi foarte util pentru prelucrarea de telefon si de vânzari mail pentru.

ACH are multe avantaje fata de carduri de credit, cum ar fi taxa de scont mai mici, nu rezervelor 10%, chargebacks mai mici, recurente de facturare, este mult mai stabil decat cele mai multe solutii negustor de carti de credit si mai usor si mai rapid sa fie aprobat pentru.

ACH a fost recunoscut de crestere a vânzarilor cu cel putin 20%. Asa cum multi americani nu carti de credit si prin urmare, nu poate plati pentru produsele sau serviciile dvs. on-line, ACH va poate permite sa transforme acest procentaj semnificativ din populatia SUA în cumpararea clienti.

No comments:

Post a Comment