Cum de a crea un Trustul de viata

Cum va proteja proprietatile ati achizitionat si eliminati-l ulterior în conformitate cu dorinta dumneavoastra? O buna optiune este de a stabili o încredere de trai. Acest aranjament juridic va ofera puterea sa desemneze persoana în numele careia titlul de proprietate trebuie sa fie învestit, în conformitate cu capacitate fiduciare, cu participare de stat nu au peste ea.

Desemnarea unei astfel de persoane numit mandatarul este valoros mai ales atunci când devin incapabile din punct de vedere
Ce este mai mult ca un astfel un act juridic este caracterizata de caractere confidentiale, spre deosebire de testamente, care devin o parte din înregistrarile publica atunci când este depusa în instanta de judecata pentru succesorala. Dar cum sa înfiinteze o încredere de trai?

Primul pas

Stiu distinctia între trusturi ordinare si viata. Un fond este un set în care pâna you vesta la altul, numit mandatarul, puterea de a administra proprietati dumneavoastra pentru beneficia de altcineva, numita beneficiar. O alta distinctie care este ca o încredere de viata nu este similar cu o încredere obisnuite, deoarece fosta se face în timp ce (producatorul) înca traieste si, în acelasi timp, va permite un grad de control asupra dispunerii de proprietati dumneavoastra. De multe ori, trusturi de viata nu poate fi revocata, ceea ce înseamna ca, odata proprietatile sunt puse sub un trust, nu este nici un fel puteti sa-l înapoi. Aceste distinctii sunt informatii indispensabile a sti cum sa înfiinteze un trust de viata.

Etapa a doua

Stiu daca încrederea de viata se potriveste situatia dumneavoastra. Presupune ca valoarea totala a proprietatilor dvs. este $ 200,000.00 sau chiar mai mare, atunci va trebui sa fie constienti de pasive, cum ar fi impozitele pe imobiliare. Problema cum sa înfiinteze un trust viata devine tot mai dificil sa Untangle daca aveti copii de la o alta casatorie, si doriti ca acei copii de-a ta de a obtine parte din proprietatile prea. În aceasta situatie, trebuie sa contactati un avocat care este un expert în modul în care sa înfiinteze un trust de trai. Cele mai importante intrebari aveti nevoie pentru a cere avocatilor dumneavoastra sunt dupa cum urmeaza: As putea face fata pasul cu cerintele unui trust de viata, mai ales cele referitoare la înregistrarea a tuturor incidentelor de la acesta pertinente? Sunt dispus sa vesta peste o alta persoana prerogativa de a administra proprietati meu? Este o si testamentul va dura mai bine pentru situatia mea?

Pasul al treilea

Consultati un avocat care este un expert în administrarea, si dispunerea mosii. În fapt, la orice unghi te uiti la el, veti avea nevoie de un avocat într-adevar, în toate aspectele referitoare la modul de a înfiinta un trust de viata. Aceasta este în special adevarat atunci când este vorba de documentatia de un trust de viata. Puteti merge la o organizatie de bare existente în localitatea pentru o lista a avocatilor bine sa se ocupe se refera la dumneavoastra. Când ceri avocati, cauta pe cineva cu care puteti vizeaza toate secretele pertinente un trust de viata. Asigurati-va ca avocatul tau pune în scris, termenii si conditiile de relatia voastra avocat-client.

Pasul al patrulea

Cât mai mult posibil, sa evite succesiune. Facând acest lucru, va fi capabil sa mentina viata privata a familiei tale, mai ales cele referitoare la averile tale. La acest moment, trebuie sa întelegeti ca o succesiune este o procedura judiciara speciala în cadrul careia vointa ultima si testamentul unui este decedat supuse controlului judiciar si aprobarea, precum si plata altor datorii fiscale si înainte de proprietati sunt eliminate în conformitate cu va. Acest lucru este informatii critice ai nevoie de a sti cum sa înfiinteze un trust de viata.

No comments:

Post a Comment