De ce Lucrari de Analiza Tehnica?

Sa presupunem ca, aveti o data cu o femeie foarte frumoasa. Ea este în cautarea foarte superba si uimitoare. Dar ea nu vrea sa stau cu tine în masina. Deci, ea este de acord sa stea cu tine in masina doar daca impulsioneaza timp ce se uita inapoi in oglinda vedere spate. Poti sa faci asta. Adica ea nu vrea sa stau cu tine atat de ea a venit cu aceasta cerere. Nu puteti conduce masina in timp ce cauta in oglinda backview. Nimeni nu se poate! Acest lucru este exact ceea ce multi profesori finanta
Pietele sunt conduse de psihologia multimii. Chiar daca investitorii nu aduna In modul single în timp ce lua decizii de investitii totusi ei toti sunt conduse de aceleasi emotii umane; lacomia, teama si speranta.

Acum, cand oamenii cumpara sau vinde, care au anumite puncte de referinta sau indicatorii mentale pe care le folosesc pentru a decide atunci când este prea scump sau atunci când este ieftina. Aceste decizii se bazeaza pe unele logica precum emotii. Atunci când un investitor cumpara un stoc, el sau ea se va gândi înainte de cumparare care va fi de pret adecvat de a vinde acest stoc. Deci, toata lumea are în anumite puncte de referinta. Sa presupunem ca pretul de stoc scade brusc. Acest lucru le agata de acest stoc, ca fiind de o pierdere este dureros, pentru multi oameni. Acestea vor rezista la acest stoc, deoarece se asteapta pretul sa recupereze în viitor. Ei sunt gata sa astepte. Când pretul creste si recuperarea le vând fericiti la pretul de cumparare doar pentru a sparge chiar si a scapa de stocul respectiv.

Deci, durerea de pierdere a face investitorii sa stai la o investitie care nu mai da nici un câstig de capital. Ei vând fericiti sa il atunci când pretul recupereze doar a sparge chiar. Ele pot astepta timp de saptamani sau luni dar a lua o pierdere este prea dureros pentru ei o decizie. Aceasta memorie colectiva, de fapt, incepe sa reflectat în actiunea de pret. Aceasta este baza de sprijin si de rezistenta celebrul nivel va veni peste atât de des în timp ce de tranzactionare. Oamenii iau decizii emotional în timp ce cumpararea si vânzarea iar aceste decizii emotionala a lua reflectata în sprijin si nivelurile de rezistenta. Sprijinul este acest nivel atunci când investitorii sunt dispusi sa cumpere stocul de gândire sa fie ieftine. În timp ce rezistenta este ca nivelul la care investitorii doresc sa vânda enmasse gândire stoc au devenit scumpe si de buna pentru luarea de profit imediat.

Multi oameni ca numerele rotunde. Cand te descurci cu bani este mult mai usor sa vorbim despre 1000 dolari decât sa vorbesc de 997.238 dolari. Deci, atunci când acestea limiteaza loc comenzi sau ordine de stop loss, ei prefera cifre rotunde. Acum, daca credeti ca GOOG stoc Google este de gând sa mergem pâna în viitorul apropiat, singura modalitate de a profita de aceasta este de a cumpara acest stoc. Nu exista nici o alta modalitate de a beneficia de aceasta cred ca în afara de a investi în stoc. Acum, nu esti singurul care stie despre GOOG merge în sus. Deci, atunci când mii de investitori aduna a cumpara GOOG, este reflectata în topurile de pret si volumul. Deci, investitorul având cunostinte de perspective a unei companii în viitor investitorii pot profita doar de la tranzactionare stocul de companie. Acest lucru se reflecta în banda ticker!

Deci, tauri si ursi sunt mereu lupta cu altele pe piata sa se pronunte. Acesti tauri si ursi nu sunt altceva decât emotiile omului. Când multime are perspective luminoase despre piata, piata deveni urcarea si atunci când multimea considera ca piata este de gând sa merg în jos, piata devine urs. Aceasta este baza de analiza tehnica. Atâta timp cât exista emotii implicati în deciziile de comercializare a noastra, analize tehnice va functiona. Aceste emotii sa reflectat în pretul de actiune precum si prin studierea actiunii pret de pe diagrame, putem seama ce se întâmpla pe piata.

No comments:

Post a Comment