Rolul bancilor în furnizarea MTNs folosit pentru Gestionat Cumpara-Programe Vindem

Ne aflam într-o zi si de vârsta în care cele mai bune metode de a investi intr-o sigur si mai mare obtinându-arena pare a fi ca disponibil ca gheata bautura rece în centrul Saharei. In timp ce exista un motiv de alarma, nu disperati. Cei care înteleg cu adevarat, a posibilitatilor de inevitabil, indiferent de piete si economia întregii, sa înteleaga importanta afluxul de capital în acest mediu financiar altfel lacklustre. Tot ce este necesar este cunostintele necesare.

Când o societate decide< sa genereze capital suplimentar, în afara meanderings zilnice de business, cele "în cunoaste" care iau un sondaj inclusiv a afacerilor lor financiare a începe procesul de crestere în continuare de un anumit proces. Acest proces de generare de lichiditate suplimentara poate face prin depunerea unei înregistrarea raft cu SEC. Dupa acceptare, MTN programe pot fi în continuare perused, urmarite si puse în aplicare în modul lor de operare. Dupa ce un program MTN este stabilita, acest profit este de coada de asteptare pâna sa intre, fie pe piata MTN cu frecventa sau la un nivel intermitent la ambele barosan si moderat oferte si nivelurile. MTNs oferi flexibilitate mult mai mult decât cele obligatiuni mai traditionala subscrise corporativa, care sunt, de asemenea, emise începând cu înregistrarile raft, deoarece problema datoriei întregul nu este facuta dintr-o data printr-o scadenta unica si rata cupon.

MTNs sunt în primul rând oferite pe baza agentie. În timp ce acesta este protocolul standard, cele mai multe programele considera distributie suplimentare mijloace. Ca un exemplu, agenti ai aceste programe MTN dobândeasca note pentru conturile proprii, precum si în scopul revânzarii, la paritate sau ratele de picioare pe piata. Este de asemenea comuna a vedea MTNs vândute pe o baza subscrise precum, deoarece acest fundamenteazã înca sarcinii la mana.

Când o societate a aranjat sa joace rolul agentilor la repartizarea notele la investitorilor, depunerii lor de înregistrare încorporeaza obicei o lista a acestor banci de investitii precum. Cu MTNs, majoritatea vor vedea patru sau mai putin agenti deoarece includerea agentilor suplimentare emboldens concurenta între banci de investitii si scade costuri de finantare. Inerent la Mecca financiare, noi vedem ca subjugarea si alocarea MTNs este guvernat de cele New York derivat bancile de investitii.

Agenti, care sunt invaluite de furnizorul lor MTN emitent (e), post aceste rate oferind printr o gama de scadentele. Pentru a obtine o întelegere mai larg de cum functioneaza aceasta, ar putea intra sub urmatoarea clasificare: noua luna la un an, un an la optsprezece luni, luni optsprezece-doua ani, si anual ulterior. Ar putea fi asemenea un fel perpetuu al oferind unde va ramâne 'deschise' pentru pâna la cinci ani la un moment în scenariile anumite. Multi dintre aceste rate emitent MTN post furnizorii ca o raspândire de randament pe o securitate de Trezorerie, cu o rata de scadenta comparabile.

Atractivitatea acestor Diferentialele randamentului postat cu scadentele de trei la cinci ani indica dorinta emitentii pentru strângerea de fonduri la aceste niveluri scadenta. Atunci când o societate, sau investitor, arata dorinta de a efectua pe o oferta MTN, agentul va contacta atunci emitentul acestuia, colectarea de validare, cu privire la termenii contractelor tranzactionale sa fie elaborate. În acest interval de maturitate, societatea si / sau investitor poate determina scadenta sfârsitul vânzare nota atâta timp cât aceasta este recunoscuta de catre societatii emitente. Emitentul va scadea apoi ratele sai detasati odata ce ridica cantitatea dorita al fondurilor la o scadenta dat.

Ca o închidere, deci putem juca rolul de emitentului, a va oferi un exemplu, emitentul might inferioara ratei sale postat pentru MTNs cu o maturitate cinci ani puncte de baza 40 peste titluri comparabile Trezoreria dupa acesta vinde cantitatea dorita de datoriei la acest scadenta. Tineti minte, emitentii schimba, de asemenea, cântare lor oferind rata de reactie la conditiile de piata în schimbare. Emitentii pot retraga de pe piata prin suspendarea de vânzari sau, alternativ, prin postarea raspândeste îngust ofera la toate scadenta gamele.

Încasarile din tranzactii primara pe piata MTN variaza considerabil depinde de volumul tranzactiilor. Dupa valoarea datoriei înregistrate este vândut, emitentul se poate "reload" programul sau MTN de depunerea unei noi înregistrari la SEC.

Ulterior, procesul incepe din nou.

No comments:

Post a Comment