Servicii bancare de investitii - o zona de putin cunoscute ale bancar ar Trebui sa Le Stiti Pentru Cresterea mari sume de bani!

Am auzit despre o banca de investitii? Ei bine, atunci când sunt cautati pentru Big Money surse-tipurile de finantare care pot face o mica afacere de mare-acesta este tipul de outfit care va pot pune in legatura cu toti jucatorii mari liga.

Pentru ca, in spatele retelei nationale de bancheri strada principala care fac afaceri în mii de ramuri locale, exista un alt strat de banci americane care putini vreodata vada sau sa auda despre. Este lumea linistita, conservatoare si complex de servicii
Aici, fara a verifica conturile, planuri de economii sau carti de credit, de cele mai multe oferte mai mari de finantare sunt planificate si puse în aplicare. Bancile de investitii nu servesc consumatorilor. Ei sunt specialisti în nevoile de comert si industrie. Desi sunt deseori asociate cu corporatii imense din topul Fortune 500 cele mai multe, sa serveasca o gama larga de clienti.

Bancile de investitii se poate, de fapt, avea o valoare imensa pentru tine, ca un proprietar de mici de catre societate ajutându-va sa sigure amounts extraordinara de finantare de lunga durata. Aceasta este intr-adevar "liber conductei de împrumut întreprinderilor private" in forma sa cea mai clasica.

În relatia dvs. cu bancile de investitii, tu le plateasca o taxa anuala de retinere în schimbul un program set de servicii. Desi taxa este abrupt, companiile angajat la o crestere pe termen lung vor gasi probabil o investitie merita. Bancherii de investitii poate ajuta compania sa a stabili credibilitatea surse de împrumut cu cele mai lucrative.

Ca un proprietar-manager, va pot lucra, de asemenea, cu bancile de investitii pe baza de proiecte-cu-proiect. În cazul în expansiune rapida a companiei dumneavoastra solicita o infuzie de cantitati mari de capital, ar trebui sa fie în interesul dumneavoastra sa pur si simplu apel de pe banca de investitii a ajuta colecteaza fondurile necesare.

No comments:

Post a Comment