Balanta Transferul poate provoca probleme cu credit

împrumuturi adverse sunt împrumuturi în care împrumutatul a ramas în urma cu privire la plata. De îndata ce platile împrumut sunt în întârziere, Aceste împrumuturi sunt considerate împrumuturi negative.

împrumuturi adverse poate fi foarte daunatoare dvs. de credit de rating, care pot, la rândul sau, va afecteaza în orice tentative viitoare sa primeasca un credit pentru alt scop. În cazul în care bancile si institutiile creditare a se vedea de la raportul dvs. de credit ca aveti o istorie de î
Este important sa se evite împrumuturi negativ la toate costurile. Cardurile de credit de multe ori pare a fi cele mai comune care împrumuturi sfârsesc prin a fi finanta adverse. În calitate de consumator, este foarte important sa ne amintim ca carduri de credit nu sunt bani gratis. Ratele dobânzilor la cardurile de credit sunt foarte mari, si o persoana înteleapta, în cazul în care el sau ea a folosit carti de credit, la toate, se va achita soldul în fiecare luna. În caz contrar, cheltuielile se pot dezvolta cu usurinta de sub control, si acest lucru este atunci când apar probleme cu împrumuturi adverse ale acestuia pot începe.

Multi oameni încearca sa transfere soldurile de carduri de credit carduri de credit pe noi cu dobanzi mai mici. Desi acest lucru pare a fi o idee buna, aceasta poate duce efectiv la probleme si de împrumuturi adverse. Partea înselator despre transferul soldurilor este ca platile mai mult va trebui sa faca în fiecare luna, mai multe sanse aveti de a uita sau de a fi cu întârziere, care se transforma conturile dvs. în împrumuturi adverse. Când sunt în întârziere de plata pe o carte de credit, compania de carduri de credit vor începe încarcarea completa you ratele dobânzii în loc de ratele scazute introductiva.

În cazul în care acest lucru se intampla pe carduri multiple, brusc dumneavoastra taxe lunare minima va fi de mare, si se împrastie în plati multiple. Daca aceste obtine greu de a gestiona, va veti trezi cu finantare adverse. , Pentru a evita problema de împrumuturi adverse, este preferabil sa se mentina doar una sau doua carti de credit la un moment dat. În plus, daca aveti deja împrumuturi nefavorabile sau înalte de creditare, soldurile carte de interese, poate doriti sa luati în considerare dintr-un împrumut de la o banca, mai degraba decât pentru a evita transferarea soldurilor creditelor adverse. In acest fel, veti putea sa-si consolideze datoria dvs. si, eventual, mai mici dvs. rata dobânzilor fara a risca platilor dvs. iesi de control si de cotitura la împrumuturi adverse.

Daca nu va aflati în situatia în care oricare din creditelor tale devin Bad Credite de credit, primul lucru ar trebui sa faceti este sa sunati la compania de carduri de credit si sa vorbeasca cu un reprezentant despre orice împrumuturi adverse. Desi aceasta nu este compania de credit carduri de a rezolva problemele dumneavoastra cu privire la împrumuturi nefavorabile, acestea pot fi capabil sa lucreze cu tine pentru a ajunge la o solutie agreabila pentru fixarea problema împrumuturilor adverse. În cele din urma, desi, cardurile de credit mai aveti si de a folosi, creditele mai putine adverse, va trebui sa va faceti griji.

No comments:

Post a Comment