Bani nerevendicate Oregon Totaluri mai mult de $ 250 milioane

Statul Beaver este cunoscut ca fiind de origine din masiv, 11,000 picior Mt. Hood, dar este acasa, la un munte mai putin cunoscut care ar trebui sa fie de un interes mai mare rezidentilor sau. În prezent, banii nerevendicate Oregon insumeaza mai mult de 250,000,000 dolari. Asta-i drept, mai mult de un sfert de miliard, datorate mai mult de 1 milion de oameni. Aceasta se traduce în la aproximativ 30% din populatie, ceea ce inseamna ca sansele ca orice cetatean data se datoreaza o parte din acesti< bani sunt o în 3.

În fiecare an, de stat din Oregon primeste $ între 30 si 40 milioane dolari în proprietate nerevendicate, ci numai revine aproximativ 10 milioane dolari la proprietarii de drept. Având în vedere ca proprietarii de $ 20 pâna la alte 30 milioane dolari nu s-au situat, ca banii se adauga la total, astfel incat 250 milioane dolari în standuri sa creasca. În timp ce acesta poate fi greu sa credem ca 1 din trei locuitori Oregon se datoreaza unei cereri, cu adevarat acestor fonduri provin de la surse care noi toti utilizarea zilnica. Departamentul de Stat SAU Terenuri descrie unele dintre sursele cele mai comune, dupa cum urmeaza: "proprietate nerevendicate include conturi de economii, conturi de verificare, salariile neplatite sau comisioane, stocurile, veniturile dividende, restituiri, ordinele de bani, politicile de varsat de asigurare de viata, depozitele de utilitate si continutul de cutii de seif.

Fiecare tip de activ poate deveni "nerevendicate", dupa ce a fost considerat abandonat. A fi considerate abandonate, activul trebuie sa stea latente pentru o perioada de 1, 2, 3 sau 5 ani, sau, în cazuri mai putin frecvente, 7 sau 15 ani (pentru ordine de plata si cecuri de calatorie, respectiv). În general vorbind însa, 1-5 ani este perioada de somnolenta asumate pentru majoritatea acestor fonduri. De îndata ce-a trecut perioada de somnolenta, detinatorul trebuie sa treaca fondurilor uitata de-a lungul la stat, care apoi le detine pâna la proprietarul de drept este în masura sa îl depista.

Motivele pentru care este greu sa se reuneasca fondurile nereclamate, cu proprietarii de drept sînt numeroase, dar, în general, toate fierbe pâna la o lipsa de cunostinte despre unde si când sa cautare. În timp ce multe site-uri pot pretinde a fi "oficial" sau insista pe care le ofera o baza de date completa, foarte putini de fapt furnizeze dosarele legitime, chiar si înregistrarile oficiale de stat sunt incredibil de fiabile. Dupa ce un activ se întoarce la stat, cineva la starea sa de a intra manual de a înregistra în la lista de lipsa de bani, dar acest lucru nu se face imediat, deci este o practica buna sa verificati din nou de multe ori. În plus, din cauza tuturor lungimi diferite perioada de somnolenta, o persoana ar putea efectua o cautare de o zi si apoi sa renunte în cazul în care nu a gasit nici pretentii, atunci când în cazul în care a avut numai checked înapoi în anul urmator ar putea fi gasit o cerere semnificativ faptul ca pur si simplu a avut o mai lunga perioada de somnolenta.

Când cauta pierdut bani, exista mai mult decat intra pur si simplu un nume în caseta de cautare de pe orice site vechi. Obstacolele pe care le cauta ciuma recrut sunt usor de a depasi, însa departe multi merg pe propria lor si sunt în imposibilitatea de a localiza bani pe care le apartine, motiv pentru care totalurile sa creasca din întreaga natiune. Cheltuirea un pic de timp metode de învatare profesionala de cautare pot creste foarte mult sansele de umplere portofelele noastre cu bani am uitat.

No comments:

Post a Comment