Finantarea

Finantarea este una dintre cele mai importante functii ale oricarei întreprinderi. De efectuarea oricarei operatiuni, finante este necesara. Prin urmare, finante trebuie sa fie ridicate, alocate si controlat pentru executarea eficienta a oricarei functie. Finante functie este suprapusa pe tot alte functii. Asta este, tot alte functii în o afacere depinde de finantare, iar succesul sau esecul firmei, ca depinde acestora, pe cât de eficient functia de finantare se realizeaza.

Finantare este ese
functia de finantare are ca obiectiv atingerea unui compromis între risc si retur, precum si între rentabilitate si lichiditate, cu obiectivul final de maximizare a valorii firmei. Unii experti au definit de finantare, în sarcina de a furniza fondurile necesare de catre o întreprindere în conditiile cele mai favorabile la acesta, în functie de obiectivele de afaceri.

gestionarea banilor, contabilitate, control si consiliere sunt cele patru functii principale de finantare. de gestionare a banilor are drept scop asigurarea ca o suma suficienta de bani este crescut de la surse adecvate la momentul potrivit si este investit în proiecte adecvate care ar duce la cresterea declaratiile net si valoarea firmei. Prin urmare, de gestionare a banilor cuprinde strângerea de fonduri necesare, investind de fonduri si gestionare a capitalului de lucru.

financiar-contabil consta în înregistrarea tuturor tranzactiilor de afaceri si pregatirea conturilor finale, cu privire la profit si pierderi conturi si bilantul. Contului de profit si pierdere prezinta nete rezultate fie profitul câstigat sau cel al prejudiciului suferit pe o perioada. Bilantul arata situatia financiara a firmei la un moment dat.

No comments:

Post a Comment