Pietele mondiale de capital a luat doua pasi înainte & doi pasi înapoi

A fost un caz de doua etape înainte si doi pasi inapoi saptamâna trecuta, pentru pietele de capital mondiale. actiuni globale s-au servit ca un memento de doar cât de dificil poate fi pietele suporte. Comerciantii sunt fructificat indiferent de scurt profituri pe termen au facut, ceea ce face dificil pentru raliurile pentru a construi avânt. Piata de capital împuscat din poarta cu începere din prima parte a saptamânii, în mare parte datorita unei raliu scutire în sectorul bancar. Catalizatorul c
Nu a fost simplu de navigatie, desi, cu vânzare severa spre sfârsitul saptamânii. De aceasta data, griji nu a fost legate de deficite financiare complexe. Temerile au fost mai mult în raport cu analiza generala ca bancile nu sunt de loc sa fie în timpul unei recesiune. Cu preturile caselor continua sa plonjezi pe ambele maluri ale Atlanticului, cresterea somajului si o crestere a riscului de neplata la împrumuturi, recesiunea în sine este suficient pentru a pune presiune pe banci. Acest lucru este, înainte sa luati în considerare pozitia lor cumplite de adecvare a capitalului. US preturile casa sunt continua sa Plumb adâncimi noi. De 10 si 20 indici oras sunt stabilite peste 25% de la vârf si peste 18% pe anul trecut. Preturile locuintelor sunt acum înapoi la nivelurile din 2004, cu mai mult de a merge, daca linia Tendinta actuala este nimic sa merg cu. Apropiat înregistra cererile din SUA fara locuri de munca si coborâsurile record în nivelurile de porneste de locuinte sa mearga mâna în mâna, ca temerile siguranta locului de munca cauza proprietarilor de start, pentru a face face cu ceea ce au si de sedere pune. Imposibilitatea de a obtine credit ipotecar în termeni rezonabili este, desigur, un factor semnificativ.

Adaugarea la volatilitate considerabila a fost numarul de companii americane anuntând câstigurile care au scazut sub asteptarile analistilor. "A face face si drege" este o parere ca multe evitat în anii boom, dar rotund, încet dar sigur, consumatorii vest vin la ideea de a mentine afacerilor lor pe o buget strans. Modelul Microsoft de afaceri depinde în mare masura persoane fizice si întreprinderi cumpararea de calculatoare noi cu versiuni modernizate ale software-lor instalat. Cu criza economica începe sa muste, consumatorii sunt de luare a face cu masinile lor existente sau sursa de masini din partea de jos foarte gamei. Saptamana trecuta, pretul Microsoft cota fusta cu toarele noiembrie, care, la rândul sau, este punctul cel mai din 2000. , Pe de alta parte, numere sustinuta de vânzari de la Apple indica faptul ca sarbatorile similar, iPhone si iPod sunt de lux care cumparatorii nu sunt pregatiti sa dati drumul la înca.

În saptamâna care vine este plin de top anunturi nivel economic cu vineri Non Farm numerele de Salarizare partea de sus a gramada. schimbare de miercuri ADP ocuparea fortei de munca va furniza un bou bune pentru numerele de vineri. În afara de acest lucru am declaratia rata din MPC joi, analistii asteapta o taietura pâna la 1%. Speculatiile este, de asemenea plina ca BCE va urma costum cu o taietura doar 45 de minute mai târziu. Euro a fost în jos dure împotriva lira trecut pe fondul speculatiilor ca Banca Centrala Europeana acum are acum de ales decât sa urmeze alte SUA si Marea Britanie si sa reduca fata de 1%.

Euro / US cursului de schimb dolar a fost relativ intervalul obligat în ultimii trei luni o scadere accentuata începând din august. Cu zona euro ar putea în vedere în continuare pentru a merge în termeni de reducere a ratelor, am putea vedea caderea de euro mai mult fata de dolar. Nr economia mondiala este în forma deosebit de stralucitoare în acest moment, dar fara îndoiala, zona euro poate veni sub presiune în continuare pe parcursul anului viitor ca sa contractul membru statistici la rate salbatic diferite de accelerare. Credit Default swap sunt utilizate ca o masura de risc o anumita tara de neplata la împrumuturile sale. Scorul este costul de asigurare a 10.000 dolari în valoare de datorii de peste cinci ani. Saptamâna trecuta, SUA a fost la 75, in timp ce Franta si Germania, au fost la 68 si 59. Acest lucru ar putea presupune teoretic ca zona euro a fost în forma mai buna. Din pacate, riscul de natiuni zona euro alte neplata este mult mai ridicat. nivelul Irlandei de risc a fost 285, Grecia 283, Italia 184 si Portugalia 145.

O singura atingere comertului estimarea ca Euro / US cursului de schimb dolar va lovi 1.100 in urmatoarele 6 luni ar putea reveni 245% la BetOnMarkets.

No comments:

Post a Comment