Inregistrare loc o fuziune Reverse sa faca public

Desigur, modul conventional de a merge publice este de a avea o subscrie banca de investitii oferta ta stoc intr-o oferta publica initiala sau IPO.

Apoi a venit fuziunii inversa sau fuziune cu o coaja de OTC. Compania cauta bani, compania de risc, a gasit o curat (speram) de tranzactionare coaja peste tejghea. Învelisul de obicei nu a avut active, dar a avut de comercializare a stocurilor publice. Compania de risc combinate cu coaja OTC, renuntând la 5-20% din valoarea sa actionarilor coaja p
O serie de probleme dezvoltate în aceasta abordare fuziune inversa. În primul rând, stocul de noi societati comerciale a fost de obicei fara divulgare completa. În al doilea rând, persoanele care au controlat coaja de dumping adesea stocul lor pe piata fara mila, conducând la o scadere dezastruoasa în pretul stocului de noi societati si mânie actionar nejustificate la conducere noi pentru închirierea alunecare pretul de stoc la momentul când noua conducere a fost pur si simplu victime fiind, de asemenea.

SEC gasit numeroase abuzuri în joc fuziunea inversa, astfel încât, în 2005, au emis o noua regula care impune ca fuziunea companiei combinat a avut la dosar un formular 8-K în termen de patru zile de la data fuziunii. Prezentul formular 8-K a trebuit sa contina toate informatiile în esenta, va trebui sa depuna o oferta publica. Acum, nu ar fi divulgare completa catre investitorii - esenta aceeasi divulgarea va trebui sa fisier daca au fost înregistrarea stoc pentru vânzare. Deci, noi cu intreprinderea apela acest formular 8-K are o super 8-K.

Puteti gasi gândire te, "Daca am la dosar aceleasi informatii ca intr-o oferta publica, de ce am pentru a cumpara de coaja si sa renunte la tot acest stoc si bani?"? Raspunsul este ca nu exista nici un motiv, de obicei, bine sa cumpere de coaja. Ai putea foarte bine face ceea ce este numit uneori o auto-depunere sau de înregistrare directa.

În plus, atunci când faci o fuziune inversa, exista multe dezavantaje cumpere coaja peste înregistrarea stoc într-un auto-înregistrare. Aceasta costa o multime sa renunte la tot ce bani si un procent semnificativ din compania dumneavoastra pentru a face o afacere de shell. Scoici pot avea probleme de care nu trebuie divulgate si pasive. În loc de a avea sa pregateasca un depozit pe o companie, în vigoare trebuie sa pregateasca documentele de la doua societati care se afla acum în noua companie: firma dvs. si de coaja. companiile Shell au avut o reputatie negativa în trecut. În timp ce sunteti încercarea de a strange bani si construi compania dumneavoastra, nu doriti actionarilor vechi dumping stoc. Vrei actionarilor fideli. Ca bancher formator de piata fostul precum si un avocat si de investitii, pot sa va spun ca o companie care opereaza puternic pot atrage mai multe si mai bine factorii de decizie de piata decât cele care, de obicei, de comert scoici extrabursiere. Ca un formator de piata am folosit pentru a societatilor comerciale publice coaja si cumpere blocuri mari de stoc pentru maruntis. Dupa o fuziune, as vinde rapid pentru mai multe de dolari. Volumul de tranzactionare intr-o companie este, de obicei coaja subtire. În timp ce unii cred ca poate sunt platiti pentru o piata de tranzactionare prin cumpararea unei coaja, pe care îl cumpara cu adevarat o piata care nu are nimic de valoare mult.

Astfel, mai mult te uiti la alternative, mai puteti începe pentru a vedea avantajele unei auto-înregistrare. Acum doriti sa contactati un consilier bun la aceste tranzactii. Privind la toate Aceste date pot determina sa ajunga la aceeasi concluzie au altii, auto-pilitura sunt, de obicei, o oferta mai buna.

No comments:

Post a Comment