Economii curent Vs Contul Cont

Unul dintre cele mai populare tipuri de conturi bancar în Regatul Unit este conturilor curente. Conturile curente sunt oferite de majoritatea bancilor si institutiilor financiare si pentru motiv bun prea; acestea sunt o mare resursa pentru a stoca banii. Cu toate acestea, nu pare a fi destul de un pic de confuzie va jur ca la diferentele între un cont curent si un cont de economii. În timp ce ambele conturi sunt menite pentru a stoca banii în siguranta, exista de fapt destul de câteva diferente
Ei bine sa raspunda la aceasta întrebare, sa aruncam o privire la cont de afaceri si pentru ce are de oferit. De cont curent poate fi privit ca un bancare standard sau cont curent, ci unul care ofera o varietate de diferite caracteristici si optiuni. Cu un cont curent, puteti depozit orice bani doriti sa (paychecks inclusiv), retrage orice suma de bani fie direct la banca, sau 24 ore pe zi prin intermediul unui bancar eliberat card de debit. Conturile curente permit de asemenea, de a transfera sume de bani la orice alt cont pe care le poate avea. Practic, poti adauga si scadea bani atunci când te rog, cu o

Acum putem sa ne uitam la un economii si ceea ce o face diferit de la o companie de afaceri. Un cont de economii are, dupa exact ce sugereaza numele sau fiind un cont care este deschis de a "salva" bani. Majoritatea oamenilor deschide un cont de economii astfel încât acestea vor avea bani pus deoparte în eventualitatea ca acestea pot nevoie it pentru motiv oarecare. O multime de banci impun ca banii sa fie pastrate în cont pentru o anumita perioada de timp, iar daca în orice moment aveti nevoie sa retraga o parte din tot din el, banca va percepe o taxa nominala. Totusi, totusi, exista unele banci, care va permite acces complet la banii, cu nici o penalizare la toate.

Dupa cum puteti vedea, cele doua conturi diferite complet diferite una de alta. Un cont curent este menit a va permite sa depozit, retrage si transfer de bani timp ce o economii este pur meant pentru economii. Desi aceste doua conturi diferite bancare sunt destul mult diferit de fiecare alte, unul similitudine cheie ca ambele parts este aspectul de interes. Bancile plati o anumita dobânda pe banii stocate fie în cont, o multime de oameni construi economiile lor conturi extrem de multumita de dobânzi si acelasi lucru este valabil de asemenea.

Indiferent daca sunt sau nu de a alege un cont de economii sau a unui cont de companie de afaceri este o decizie întemeiata numai pâna la tine. Ai putea deschide doar atât pentru ca un cont de economii este întotdeauna bine sa aveti. O seama de Afaceri este, în principiu similar cu un cont bancare standard în sens ca puteti depune, retrage si de transfer de bani, împreuna cu câteva caracteristici alta parte. Un cont de economii este cu adevarat nu necesara daca sunteti bun la gestionarea bani si salvarea pe propriul dvs., dar daca sunteti tipul de individuale care cumpara impulsiv totul, apoi poate ca cont nu ar fi un lucru rau sa aiba.

No comments:

Post a Comment