Aplicarea pentru o ipoteca Phoenix

Odata ce ati restrângeti cautarea dvs. sa un creditor cu care doriti sa lucrati, sunteti gata sa aplice pentru un credit ipotecar Phoenix. Când face desemnarea, creditorul va va oferi toate informatiile despre ceea ce trebuie sa aduce cu dumneavoastra atunci când vin sa se întâlneasca cu el la biroul sau. În cele mai multe cazuri, aceasta include extrase de cont, plata Cioturi, dovada de resedinta, numele proprietar sau companiei ipotecare si alte informatii care îi va permite sa obtina informat
Desigur, va puteti alege sa aplice online pentru ipotecare Phoenix, ci va trebui totusi sa furnizeze informatii financiare pentru creditor. Daca aplicati online, veti probabil nevoie la fax aceste informatii creditor sau trimiteti prin mail înainte el poate începe procesarea cererea dumneavoastra. De exemplu, el va nevoie de permisiunea de la tine pentru a verifica dvs. si ocuparii fortei de munca de credit istoria exceptia cazului în care sistemul sau îi permite sa accepte o semnatura electronica sau digitala. Ambele metode devin tot populare, dar nu toate creditorii sunt dispusi sa le accepte înca. În fapt, nu fiecare creditor accepta trimite prin fax semnaturi, dar uneori acestea va accepta o fax ca o substituire temporara while tu mail originalele. Acest lucru este ceva ce trebuie sa verifice, cu creditorul dvs. la ora la care solicita un credit ipotecar Phoenix.

Unul dintre cele mai importante lucruri de retinut este a fi sincer cu creditorul despre informatiile din istoria credit. Daca stiti ca exista informatii negative, sa fie pregatit cu o explicatie. Nu disimula informatii deoarece creditor va afla, si poate arunca o lumina negativ asupra cererea dumneavoastra pentru un credit ipotecar Phoenix. În plus, daca aveti orice elemente neachitate la raportul dvs. de credit, este bine sa plati aceste off "înainte aplici pentru un ipotecare. Dupa toate, compania ipoteca este probably mergi sa va cere sa faci ca înainte le ofera un angajament ferm pentru un credit ipotecar nou.

În vederea economisi timp pentru tine si creditor, atunci când aplica pentru un credit ipotecar Phoenix, au toate nume, adrese, numere de telefon, si numerele seama de dvs. bancar, angajator, proprietarul sau companie ipotecare curente, si creditorii. Desi creditorul poate gasi informatii cu privire la creditorii de la raportul de credit, el nu are cale de a afla informatiile dumneavoastra altor institutii financiare si ocuparea fortei de munca, daca nu îi furnizeze.

No comments:

Post a Comment