Lista de verificare de sfârsit de an pentru proprietarii de afaceri si investitori

Saptamâna trecuta, I-am împartasit câteva elemente din lista de verificare de sfârsit de an Echipa mea si am utilizat cu clientii care detine bunuri de închiriere imobiliare.

Lista de verificare de la sfârsitul anului pentru proprietarii de afaceri si a investitorilor

Asa cum am promis saptamâna trecuta, aceasta saptamâna Sunt de partajare un cuplu de elemente care aplica proprietarilor afaceri atât si investitorii imobiliare. Iata-le!

# 1 Ia cartile dvs., în Ordinul

Ai vizualiza con
Vad contabilitatea un pic diferit. Vad contabilitatea ca un instrument pentru a impulsiona deduceri fiscale.

Contabilitate este una din cheile aducând un strategii fiscale cerc complet. E un lucru sa stii ce este deductibila si cum a maximiza deductions, dar exceptia cazului în care se reflecta în contabilitatea dvs., este ca taxa de planificare nu sa intamplat la toate.

Aici sunt câteva sfaturi pe ce sa cauta pentru a asigurati cartile dvs. sunt în ordine:

Asigurati-va contabilitate dvs. este curenta. Ideal, aceasta înseamna contabilitate dvs. este sus-la spre-data prin sfârsitul ultima luna, sau ultimul trimestru. Cu trecerea timpului, la fel ca si probabilitatea de capturare a deducerilor care au fost pierdute - acest lucru este motivul pentru mentinerea evidentei contabile dvs. curent este atât de important pentru economiile dvs. fiscale!

Conturile Verificati sunt reconciliate. Aceasta înseamna pur si simplu making sure art.hot soldurile care spectacol pentru conturile dvs. bancar, carduri de credit, creante si pasivele sunt corecte. Reconcilierea activ si pasiv conturile reprezinta primul pas de a face sigur ca contabilitatea dumneavoastra este corecta si deducerile nu sunt pierdute.

Uite pentru ce lipseste. Este foarte frecvente sa plateasca pentru afaceri sau cheltuieli investitii personal. Aceasta poate rezultat lipsa aceste cheltuieli în contabilitatea pentru afacerea dumneavoastra sau investitii care înseamna lipsesc deducerile potentiale asupra impozitului. Fi sigur sa te ramburseze pentru aceste cheltuieli - rambursarea pune deducerile pe carti.

# 2 Document calatoriei dvs., Mese si Divertisment

Calatorie, pudra si divertisment sunt perfect deduceri legitime fiscale atâta timp cât reguli specifice sunt îndeplinite.

Una din regulile de deducere de deplasare, masa si divertisment este de a pastra documentatia corespunzatoare. De fapt, daca sunteti auditate, puteti conta privind o cerere pentru documentatia ca sprijina aceste deduceri.

documentatia Proper include:

Valoarea cheltuielilor

Descrierea cheltuiala

Localizare a cheltuiala

Data de cheltuiala

scopul de afaceri de cheltuieli

Numele si relatii de afaceri ale persoanelor implicate

Nu luati documentatia dvs. usor! Acolo esti plenty de cazuri fiscal atunci când calatorie, pudra si cheltuielile divertisment erau nepermis special datorita documentatiei improprii. Aceasta înseamna ca chiar daca o calatorie, gris sau cheltuiala divertisment este perfect legitim, se poate nepermis daca documentatia nu este corecta!

No comments:

Post a Comment