Lacomia, prostie si coruptia poate fi conned de super Thief

La sfârsitul fiecarei epoci exista întotdeauna cineva sau ceva ce simbolizeaza lacomia, coruptia si prostia din perioada respectiva. Bernard Madoff L, evreu nascut ex pe Wall Street si presedinte fondator, este una dintre acele povestiri, care simboliza la sfârsitul erei de "usor de credit". O perioada care a adus natiunile prabusit în genunchi, în întreaga lume, în cea mai mare recesiune de la Marea Depresie din anii 1930.

Saptezeci de ani, Madoff si sotia sa au fost creierul spatele mai mar
O Madoff de proiect de exclusivitate radiate

Adunat Madoff clientilor sai de la cluburile de exclusivitate, în timp ce multe alte respingere-ar fi clienti, creând astfel un sentiment de exclusivitate instantanee. El a facut au fost oameni se simt "norocos" a fi în cele din urma implicati în sistem.

O Madoff a fost bine Connected

Madoff si sotia sa au fost cândva portretizat ca "Trebuie sa-Be-Seen-Cu" oameni pe circuitul de societate. oamenii lumii bogate si cele mai renumite au fost frecvent invitat sa petreaca timp cu Madoffs on 55 barca lor jos, sau la unul din cele trei conace opulent.

Madoff o era bine placut si foarte respectat

Madoff si sotia sa Ruth, nutrit un sentiment de bine în toate cele din jur. Au dat aparenta de a fi astfel de oameni simpatic, numai în a ajuta pe altii, asa cum au fost foarte considerat de catre cei bogati si celebri.

Madoff o retea

El a luat lui 'prieteni' pentru a recruta altii în numele sau. El a folosit apoi sa "A" lista clientilor de a atrage alte persoane. Acest permis Madoff a realiza accesul la bogati din întreaga lume. Madoff a fost un cunoscut membru al comunitatii evreiesti.

Madoff Õ cu conditia un plan de afaceri

Madoff a produs o schema Ponzi, ca planul sau de afaceri, unde bani de la noii investitori platit mai mari investitori. Toate acestea au fost realizate fara a face investitii, chiar orice.

Madoff O Daca talentul Salesman's Dream - Darul de gura

Madoff nu a fost niciodata ezitant în vine înainte cu un cuvânt rapide si specifice de consiliere pentru investitorii sa.

Madoff o Creat Credibilitate

Recomanda investitorilor Madoff noul sau sa începem mici si construi lor de investitii. This adauga la credibilitatea sistemului.

Madoff o parea sa face toate lucrurile corect

În timp ce Madoff era un designer de originala a conceptului de acces la internet la conturile, el nu permis clientilor sai sa aiba acces la aceasta tehnologie. În schimb a trimis un buletin informativ lunar, oferind rapoarte pentru investitori dezvaluind lor "investitii activitatea de comercializare" si "". Desi a investit în mai multe ocazii diferite, Madoff venit scârtâie curat.

Madoff O evitat folosirea de firme de contabilitate credibile

Madoff a refuzat categoric sa utilizeze contabile credibile si firmele de audit. În schimb el a folosit o firma necunoscuta care nu aveau responsabilitatea, care sa permita Madoff to liber "a schimba carti". Madoff nu lasa nici o organizatie în afara face orice audituri de performanta.

O Madoff a stabilit o relatie cu reglementare

În timp ce multi oameni a ridicat îngrijorari cu privire la rata constanta a interesului investitorilor sai au primit, atunci când economia era în recesiune tare lung, vocile lor a fost nemaipomenit. cunoscute în mod deschis criticii Well declarat ca a fost matematic imposibil pentru strategiile de investitii Maddof sa dea randamentul El a sustinut. Usor de Madoff a fost admis "aproape de reglementare" si a fost cunoscut de a avea mintit SEC. Într-adevar, Madoff a fost un consilier de reglementare, ca fostul presedinte si fondator al NASDAQ, si ca un consultant la Comisia de Valori Mobiliare si Exchange.

Madoff O a fost un donator de înalt profil

Madoff nu a fost niciodata înapoi în vine înainte, ca un donator politic si filantrop (nu gooder). Madoff si sotia lui au format o fundatie de caritate, donând frecvent la spitale si teatre, ca si a programelor de cercetare. Acum, au descoperit modul în care Madoff folosit lacomie, coruptie si da, prostia, aruncati o privire la partea parte a monedei, potrivit unei persoane care a fost aproape de Madoff pentru aproximativ douazeci de ani.

oMadoff a fost un egomaniac sexiste, care a fost vazut deseori în saloanele masaj.

oMadoff fost ispititoare pentru femei si au avut o lunga istorie de flirt, cu un ochi roving (chiar daca Rut, sotia sa, privit peste el ca un vultur),.

Ohe insultat personalul sau, când a fost sub stres

victimele Madoff în sistemul Ponzi sunt bine cunoscute, incluzând chiar si profesor clinica de psihiatrie la Universitatea din Colorado, unul dintre expertii din lume lider pe escrocherii financiare si autor al Analele Gulibility De ce ne duped si cum sa evita ca aceasta sa .

Rezultatele din sistemul Madoff va fi în jur de ani sa vina în tara celor bogati si faimosi. Madoff a fost prins doar dupa ce a marturisit ca a doi fii ai sai, ca întreaga afacere a fost 'o mare minciuna ". Cea mai mare minciuna din lume cunoscut vreodata. Nu se stie câti bani Madoff a pus deoparte de peste mari, inainte de arestarea sa.

No comments:

Post a Comment