Brokeraj Barci

Folosind agent de barci asistata de brokeraj este o buna metoda de vânzare si de cumparare iahturilor. Totusi, în favoarea cumparatorului de brokeraj barci sau vanzator, poate fi schita necesara distinctia între barci de brokeraj în continuare "/ yachts" din barca de brokeraj în continuare "/ yacht charter" în primul rând.

barca de brokeraj / yacht charter este vânzarea brokeri-asistata de ori, Carta barci / iahturilor. barci de brokeraj / iahturi, pe alta parte, este vânzarea broker asistata< de barci / iahturilor. Aceste doua roluri nu sunt, de obicei, efectuate de un broker singur, în timp ce, dimpotriva, cele doua sarcini de intermediere sunt efectuate de catre societatea de brokeraj acelasi. Totusi, este important de a se concentra pe functia semnificativa a brokerilor de actorie la aceste proceduri mai eficient si convenabil.

Brokerului Rol în vânzare sau de cumparare Ambarcatiuni de brokeraj:

Vanzarea Barci dvs.

Vanzarea barci prin intermediul brokeraj în special face mai usor pentru a gasi cumparatori pentru barca ta. Vanzarea o barca, ca si vânzarea orice altceva, ar putea fi o sarcina foarte obositoare, astfel, angajarea ajutorul un broker face ca întreaga operatiune, începând din publicitate si de stabilire a preturilor pâna la acordul de închidere si de livrare, un întreg mult mai simpla de brokeraj barci vanzator. Ca si agenti imobiliari, brokeri lista, reprezinta, si sa vânda barci pentru proprietarii lor în schimb pentru comisionul sau câstigat. Brokerul ofera urmatoarele tipuri de asistenta in vanzarea de ambarcatiuni brokeraj:

1. utilizarii sale de jucator profesionist de know-how

2. de instituire a unui târg pretul cerut pentru barci your

3. pregatirea listarea pentru informatii cumparatorii publici si distributie

4. obtinerea de barci gata

5. sondaje spectacolului si pânzele orientarea pe barca cu si pentru cumparatori, and

6. actionând dintr-o negociere de succes si ocupa închis cu cumparatori

Cumpararea Ambarcatiuni

barci Cumpararea ar putea fi confuz pentru acei oameni care nu dispun de informatii suficiente cu privire la diverse ambarcatiuni vândute pe piata. Cumpararea o barca, mai ales pentru prima data cumparatori poate prezenta dificultati în solutionarea pe care barca caracteristici si / sau pretul sunt cel mai bun pentru cumparare; prin urmare, angajarea ajutorul un broker face ca toate intricacies de a cumpara o barca un întreg mult mai usor pentru barci de brokeraj cumparator. Ca agentii imobiliare, brokerii sunt agentii care oamenii se pot consulta in gasirea de cumparare si cel mai bun barci de nevoile lor. Brokerul ofera urmatoarele tipuri de asistenta in cumpararea barci de brokeraj:

1. sprijinirea pentru a gasi cumparatori si sa se concentreze asupra intereselor lor

2. cercetarea pe vase de pre-achizitionat sau pre-selectate

3. încheie un mare cu distribuitorul barca, and

4. efectuarea dupa barca asigurare-cumparare, andocare, acostare, depozitare, si navigheaza chiar lectii sau punerea dumneavoastra în legatura cu cluburile care navigheaza

No comments:

Post a Comment