Obligatiunile garanta pentru Start-Up Companii

Tuturor calatoriilor mare începe cu o primul pas. Deci cum ne aranja garantie sprijin atunci când contractantul nu are palmares sau istoria operare?

subscriptori Garantii aprobe obligatiuni atunci când sunt increzatori firma solicitantul prezinta niciun risc de cerere, pierdere sau cheltuiala. Aceasta încredere este atins prin revizuirea toate domeniile relevante firmei solicitantului: istorie financiar si starea curenta, expertiza gestionarea, bancar si relatiile vânzatorului si lista proiec
Deci cum poate o firma noua face subscriitor încrezator daca nu are un istoric de e proprii?

1. Reia de persoane-cheie sunt importante. Asigurati-va ca lista de lucrari mari lucrat, rolul lor în cadrul proiectului si suma dolar. CV-urile ar trebui sa includa asemenea fundal educational, denumirilor profesionale si realizarile remarcat.

2. Pentru companie, furniza un punct de plecare pentru datele financiare. Acest lucru trebuie sa fie un CPA pregatita "bilantului de deschidere." Se poate arata doar capitalizarea initiala a companiei.

3. Actionarilor ar trebui sa valorifice efectiv pe profit decât sa recurga la masuri tentativa cum ar fi împrumuturile actionar "sau" stoc abonamente de încasat ".

4. Asemenea, niveluri mai ridicate de capitalizare poate ajuta justifica bonding mai.

5. O declaratie puternica financiara personala poate fi de ajutor. Descrieti orice servicii bancare care sunt disponibile.

6. Includeti un program de proiecte deschise. Fiti pregatit sa descrieti estimarea abilitatea, supravegherea câmp si capabilitati buroului.

7. Este util daca compania a finalizat unele contracte private sau comercial înainte ei cauta cautiunea sprijin sa lucreze pentru organismelor publice.

Start-up ar trebui dispus sa "umbla înaintea ei alerga." proiecte publice implica paperwork unic si un talent pentru care se ocupa de birocrati. Aceste lucrari este o abatere de la contracte private si ar trebui sa fie abordate pe o baza conservatoare, initial.

No comments:

Post a Comment