7 reguli banii pe care ar rupe

Cand vine vorba de învatare cunostinte fiscala, unele lectii rezultat în amintiri mai bine decât altele. Una din lectiile cele mai satisface l-am învatat este ca exista reguli pur si simplu sa fie rupt.

Reguli care sa produca beneficii pentru toata lumea nu sunt ceea ce vorbesc despre. Acesti "bune" norme includ nu taiere la coada la magazin, la o cu 4 directii opri conducatorul auto din dreapta are dreptul de trecere, precum si plata impozitelor la timp pastreaza operare guvern. Aceste regul
Tu, în calitate de consumator, trebuie sa discernem ceea ce este tipul de norme sunt critice sa fie pauza. Aceste norme sunt create de întreprinderi comerciale pentru beneficiul lor propriu. Întreprinderea nu încearca sa te ajute cu regulamentele lor; sunt grija pentru ele însele. Acest gen de gândirea supravietuieste pentru ca noi, consumatorul, atunci când sunt intimidati spus: "Aceasta este împotriva regulilor noastre. Nu puteti face asta ".

Toti consumatorii pot beneficia de învatare la întrebarea situatia "Nu poti face asta". Odata ce ati învata cum sa faca acest lucru, s-ar putea gasi o placuta, si profitabila, experienta.

Regula # 1: Sunteti rupe, l-ai cumparat

Ceva timp în urma am trecut timp într-un aeroport magazin de cadouri de asteptare pentru un prieten. Speriat de sunetul de spargere de sticla, am pornit în jurul pentru a vedea un tânar în picioare activ alaturi de vaza de sticla spulberat. Proprietarul pupa magazin care se confrunta indicat un semn de lectura "ai rupt, l-ati cumparat IT". A avut atunci curajul de a cere 49.95 dolari pentru vaza. Mama tineri, clar dezorientate, statea ea teren si a zis: "Nu."

Pâna am lasat, femeia si copilul ei au parasit, proprietarul magazinului era curatare sticla si am fost uimit ca altcineva stia adevarul despre afaceri. Adevarul este ca, accidentele sunt în afara de a face afaceri si rupere este o deducere fiscala legitim.

Iti sugerez ca daca faci pauza accidental un lucru la un magazin, ne cerem scuze serios si pastrati-portofel în mâna. Daca doriti sa platiti a usura constiinta ta despre a fi un bondarilor fund, bine. Dar platiti numai pentru costul real al elementului ca verificate de factura, nu permite proprietarul magazinului a face profit de pe accidentului tau.

Regula # 2: o perioada de gratie CD este stabilit în Stone

Bancile sunt extrem de calificare la intimidare clientela lor. Ei sunt, de asemenea, bun maximizarea profiturilor lor. Un CD-am permis la rola automat la o banca de peste mari în loc de deranjeaza sa merg de fapt la banca si sa aiba grija de ea pe mine. În apararea noastra, am presupus eronat rata dobânzii va fi acelasi ca rata care expira.

Din pacate, de când am deranjat sa te uiti la actele si descoperiti rata a fost de mai putin de jumatate din ceea ce am fost castiguri, perioada de gratie de schimbari a fost peste. Cand am chemat, persoana mi-a spus client service "Dupa perioada de gratie este de peste, nu exista nimic ce eu pot face."

Nimic nu a putut face, dar eu politicos cerut sa vorbeasca cu un supraveghetor. Într-un minut tânar eram primit "promotionala" rata egala cu o as fi fost castiguri pe CD-ul expirate.

O lectie poate fi gasit aici despre corectitudinea de banci. Cât de repede au ajustat rata CD-ul meu ma facut sa ma întreb cât de multi au fost patronul alte închirieri de baie banca degetele în borcan cookie-ul lor.

Norma # 3: Agentul Asigurari întotdeauna cel mai bun Cunoaste

People de vânzare de asigurare urile creeaza imaginativ de reguli pentru a ajuta ele însele un comision mai mare si companiile pentru care lucreaza nu sunt mai bune. Un exemplu aici este "acoperire locuinta". Aceasta suma este ceea ce compania de asigurare va plati daca casa ta arsuri jos sau este distrus cumva necesita sa reconstrui.

Daca încercati sa cautati pentru mai multe informatii în materie de politica dvs., exista nu de mult. Solicitati de agent cum ajung la o valoare de înlocuire de acasa si prima pe care o platiti si s-ar putea primi un raspuns similar cu "Computerele au estimat ca automat, acesta functioneaza la fel pentru toata lumea".

În cazul meu, comunicarea premium ultima am primit a avut valoarea de înlocuire a casa mea considerabil mai mari decât valoarea de piata. L-am sunat agentul meu din nou. , A explicat el, daca casa mea a fost distrus societatea de asigurare ar reconstrui pentru mine, care ar costa mai mult decât de cumparare o casa existente.

Bun musca sonore, dar eu ar mai trebui sa plateasca o prima mai mare pentru a cumpara de asigurari acoperire casa mea pentru mai mult este în valoare de reala. În timp ce pe telefon, am coborât acoperire la valoarea de piata si a salvat aproape 100 dolari imediat. Stiu ca daca se intampla ceva valoarea de piata, voi primi doar pentru casa mea. Cu toate acestea, ca va fi suficient pentru mine sa cumpere o casa existente si nu trebuie sa treaca prin dureri de cap de a construi o.

Regula # 4: Carduri de garantie sunt obligatorii

I folosit la lucru nu ar avea nici o acoperire de garantie la îndesat mea, daca nu am reusit sa revina producatorii mici carte anexeze la orice produs nou. Inca mai crezi asta? E ceea ce producatorii doriti ca noi sa credem.

Motivul lor este simplu - producatorii utiliza aceste carduri pentru a aduna date de marketing despre consumatorii lor: vârsta, venitul, atunci când fac cumparaturi, etc Plus, daca exista vreodata o amintesc pe produs, ele au un nume si o adresa pentru a va contacta.

Acesta este singurul motiv pentru care am umple vreodata afara si întoarce într-o din aceste carti, si apoi doar cu numele meu, adresa si numarul produs de serie completate inch eu stiu ca este still acoperire garantie chiar si fara card, so de ce petrec timpul meu ajutându-the Producatorul aduna date de marketing pentru drum liber?

Norma # 5: Social Numarul cerintele de securitate

În ultimul timp, infractiunea ale furtului de identitate a fost tot mai important în acoperirea la stiri. furt de identitate este atunci cand un escroc obtine suficiente informatii despre tine pentru a face achizitii credit în numele dumneavoastra, lasându-va pentru a explica faptul ca nu ati zburat în Australia. Ce informatii sunt disponibile pe infractori trebuie sa stiti despre tine?

Numarul dvs. de securitate sociala si numele este tot. De aceea, este important sa nu divulge aceste informatii pentru oricine inutil. Într-adevar, singurul motiv pentru care trebuie sa le dea cineva, deoarece guvernul doreste informatii despre dumneavoastra. Angajatorul dvs. are nevoie de el sa raporteze câstiguri, bancilor si institutiilor financiare nevoie de ea sa raporteze câstiguri, iar IRS vrea sa colecteze impozitele pe câstigurile.

În ultima vreme, companiile de asigurari doriti sa rulati o verificare de credit la tine, si de credit emitente de companii doriti sa rulati o verificare de credit la tine, si pentru aceasta au nevoie sociala numarul de securitate. Legea federala interzice furnizorilor de credite de la negarea va acordam credit, fara a spune ? motivul - daca te întreb. Astfel încât sa fie sigur de a cere, si intotdeauna petic orice document cu informatiile personale cum ar fi numele si / sau de securitate numar Social pâna la aruncat-o în gunoi. Este pâna la tine sa luati ca si multe dintre masurile de a proteja numarul dvs., dupa cum puteti.

Regula # 6: Antreprenorii sunt platite sus fata

Câteva reguli discutabile sunt creati de indivizi. Remodelers, cum ar fi dulgheri, housepainters, tinichigii si persoane de drive-fel de reparatie au o regula de interesanta pe care doresc sa crezi este gravat în piatra. Aceasta regula spune: "Vi se cere sa plateasca o treime din costurile proiectului pâna când semneze contractul".

Am învatat ca, cu contractori este usor pentru ei sa fie sidetracked atunci când un loc de munca mai profitabile vine de-a lungul. Pentru a contracara aceasta problema înteles, am schimba norma lor de a "Voi plati o treime, dupa materialele sunt livrate si locuri de munca a început".

Toate contactoare legitime vor fi de acord, din experienta mea, o data ce explica politicos sa le de ce faceti în felul acesta. Acesta poate obtine înca sidetracked, dar cel putin el nu va fi utilizati banii înainte de a începe proiectul dumneavoastra.

Regula # 7: Înregistrati-va pe linie punctata

semneze niciodata un contract fara lectura o cu atentie. Prezenta include toate amenda de imprimare, asa ca ia o lupa de tine.

Ati spune ca niciodata nu semna contracte, fara a le citesti? Buna pentru tine. Asta include tot ce ai aplice semnatura dvs.? Stii de leasing, factura de vânzare, acorduri de închiriere sau carte de credit alunecare constitui toate un contract. Ati înregistrat, ati fost de acord la toate clauzele contractului, chiar si pe cele pe care nu înteleg sau cred ca sunt E "abuzive".

Când începi atragerea atentiei asupra furnizarii de contracte nu va place, puteti fi spus "Acesta este contractul nostru standard. Nu putem schimba ". Gresit, ele pot si mai vor, daca aceasta înseamna diferenta între a face o vanzare sau puteti de mers pe jos.

Contracte de leasing sunt bune exemple de schimbare contracte. Daca esti un proprietar de dorit, proprietarul pot face anumite îmbunatatiri în loc de închiriere "ca atare". Daca ati gasit clauze nedorite, iar proprietarul nu le îndeparta v-ar fi, probabil, mai bine de inchiriere alta parte, oricum.

Timp pentru a verifica peste un contract înainte de a semna, nu dupa ce l-ati semnat si sunt din nou acasa. Un prieten leasing lucruri ca masini si echipamente de birou pentru activitatii sale si pretinde el niciodata nu a fi semnat un contract de închiriere, fara a schimba cel putin o fraza.

Du-te si încercati sa fie un întrerupator de regula. Tu putere asemanator it si ar fi putut salva dureri de cap si de bani, de asemenea.

No comments:

Post a Comment