Aleaga cea mai securizata Payment Gateway

Prin integrarea un gateway de plata online, poti incepe carte de credit care beneficiaza de plati prin intermediul site-ul dumneavoastra. Un gateway de plata este o serviciu special care sistematizeaza colectie de carte credit, si este un echivalent de terminale de procesare carduri.

Exista o serie de avantaje a avea un gateway de plata online. Mai întâi, un sistem de procesare a platilor online, va creste substantial afacerea dvs., deoarece utilizatorii vor cumpara produsele dvs. la prima da
Multi utilizatori ori doar înapoi, daca acestea nu sunt în masura de achizitie la prima data si apoi reveni la alt website si cumpararea. Aceasta inseamna pierderea de afaceri pentru tine. În al doilea rând, optând de a primi plata online, reduce substantial asupra costurilor fortei de munca, în afara de primirea platilor instantanee. Cel mai important avantaj de plata online este ca nu sunt limitate la ore fixe cumparaturi. site-ul dvs. este disponibil 24 de ore pe zi si, prin urmare, utilizatorii din diverse parti ale lumii se poate vizita site-ul dvs. de a plasa comenzi.

gateway-uri de plata vin de obicei în doua tipuri, un formular pentru sigur, si o aplicatie partea comerciant. un ordin sigure utilizatorilor sa ia un site terta parte, pagina de Internet a prestatorului de servicii de plata sau compania de carduri de credit de procesare. Acesta este cel mai frecvent tip. Al doilea tip este un negustor-side interfata programului de aplicatie. Aici, un cod este integrat în serverul care gazduieste un site de cumparaturi de comert electronic, care automat procesul de credit platile prin card.

Indiferent de tipul de plata gateway optati pentru, trebuie sa alegeti una care ofera urmatoarele avantaje:

· Va permite de a accepta card de credit platile la clienti situat oriunde in lume în câteva secunde

· Fie usor de utilizat pentru cumparatori

· Trebuie sa fie în timp real. Clientul ar trebui sa stie imediat daca lor de carduri de plata de credit au fost acceptate sau nu.

· 100% ar trebui sa garanteze securitatea si încarcati înapoi facilitatea

EPay este un gateway securizat de plata on-line, si ofera o varietate de servicii în plus fata de online, de prelucrare a platilor. Folosind ePay se pot face si primi plati prin sms, mobile, chiar si e-mail, un avantaj clar asupra altor gateway-uri de plata online.

No comments:

Post a Comment